ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Ζούσε “παρέα” με 5 τόνους σκουπίδια μέσα στο διαμέρισμά του

Ζούσε “παρέα” με 5 τόνους σκουπίδια μέσα στο διαμέρισμά του
Advertisement

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί που μπήκαν μέσα στο σπίτι του 58χρονου ρακοσυλλέκτη στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης και τον βρήκαν να κάθεται μαζί με 5 τόνους σκουπίδια και πλήθος από κατσαρίδες και σκουλήκια…

Δεν πίστευαν στα μάτια τους σε τι συνθήκες ζούσε ένας 58χρονος Έλληνας ρακοσυλλέκτης μέσα στο διαμέρισμά του στην Τούμπα Θεσσαλονίκης. Οι υπόλοιποι ένοικοι της πολυκατοικίας είχαν προβεί σε πλήθος καταγγελιών για έντονη και ανυπόφορη δυσοσμία που έβγαινε από το διαμέρισμά του.

Στο πλαίσιο διερεύνησης βασιμότητας των καταγγελιών αυτών για ύπαρξη σοβαρής εστίας μόλυνσης στο διαμέρισμα του 58χρονου, αστυνομικοί του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, με συμμετοχή συνεργείου καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης και υπαλλήλων της Διεύθυνσης Περιβαλλοντικής Υγιεινής, μεσημεριανές ώρες της Πέμπτης, πραγματοποίησαν συντονισμένη επιχείρηση, κατά την οποία έγιναν έρευνες στο διαμέρισμα του 58χρονου, στο μπαλκόνι και σε χώρους περιμετρικά του διαμερίσματος.

Ζούσε “παρέα” με 5 τόνους σκουπίδια μέσα στο διαμέρισμά του - Εικόνα1

Κατά τις έρευνες, εντοπίστηκε μεγάλος όγκος απορριμμάτων που φτάνει τους 5 τόνους! Ανάμεσά τους ήταν ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς, όπως μαρτυρούν και οι σχετικές φωτογραφίες, από είδη ρακοσυλλογής και αντικειμένων που ο συλληφθείς είχε ανακτήσει από κάδους απορριμμάτων, ενώ διαπιστώθηκαν ελλιπείς συνθήκες καθαριότητας και διαβίωσης του διαμερίσματος, καθώς και έντονη δυσοσμία, με πιθανό κίνδυνο υγειονομικής φύσης. Μάλιστα με το που άνοιξαν την πόρτα οι αστυνομικοί, ξεχύθηκε ένα πλήθος από κατσαρίδες και σκουλήκια…

Ζούσε “παρέα” με 5 τόνους σκουπίδια μέσα στο διαμέρισμά του - Εικόνα2

Ο 58χρονος που ενδεχομένως να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, συνελήφθη και σε βάρος σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις Υγειονομικού Κανονισμού και Υγειονομικών Διατάξεων, ενώ θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement