ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Ο ζωντανός Κεν είναι μόνος και δηλώνει ότι δεν «ψάχνεται»

Ο ζωντανός Κεν είναι μόνος και δηλώνει ότι δεν «ψάχνεται»
Advertisement

Έχει γίνει γνωστός στο κοινό για τις ακραίες πλαστικές του επεμβάσεις.
Ο λόγος για τον Rodrigo Alves, ο οποίος έχει γίνει γνωστός ως “ο ζωντανός Ken” αφότου υποβλήθηκε σε 59 πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις. Ο Alves έχει κάνει ακόμα μία αίσθηση στο διαδίκτυο λέγοντας ότι προτιμά να παραμένει single από το να ψάχνει για έρωτες.

Ο ζωντανός Κεν είναι μόνος και δηλώνει ότι δεν «ψάχνεται» - Εικόνα 1

 

Ο ζωντανός Κεν είναι μόνος και δηλώνει ότι δεν «ψάχνεται» - Εικόνα 2

Μιλώντας στο MailOnline, το αστέρι των media αν και είχε σχέση με τον πλαστικό του χειρούργο, αποκάλυψε ότι δεν θα μπορούσε να είναι ξανά με κάποιον που να μιλάει για πλαστικές επεμβάσεις, παρόλο που του αρέσει να βελτιώνει συνεχώς την εμφάνισή του.

Ο Rodrigo αποκάλυψε: “Είμαι μόνος και δεν ψάχνομαι. Το τέλειο πρόσωπο για μένα πρέπει να είναι το αντίθετο από μένα! Δεν θα μπορούσα ποτέ να συναντήσω ή να ζήσω με κάποιον που μιλάει για πλαστική χειρουργική και μόδα όλη την ώρα.”

Ο ζωντανός Κεν είναι μόνος και δηλώνει ότι δεν «ψάχνεται» - Εικόνα 3

“Το ιδανικό πρόσωπο για μένα πρέπει να είναι έξυπνο, απλό και με καλή στάση ζωής.”

Το αστέρι συνέχισε να αποκαλύπτει ότι θεωρεί τον εαυτό του ως «έναν άγγελο, ένα άτομο χωρίς σεksουαλικότητα» και ομολόγησε ότι έχει «χαμηλή σεksουαλική δραστηριότητα».

Αυτή τη στιγμή, ο Rodrigo επικεντρώνεται στο έργο του που τον έκανε αστέρι, συμμετέχει σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές σε ολόκληρη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης μιας εβδομαδιαίας ζωντανής του εμφάνισης στην Ιταλική εκπομπή Domenica Live.

Ο ζωντανός Κεν είναι μόνος και δηλώνει ότι δεν «ψάχνεται» - Εικόνα 4Μόλις πρόσφατα ομολόγησε ότι ταξίδεψε στην Ινδία για να συμμετάσχει σε μια κινηματογραφική ταινία Bollywood – υποστηρίζοντας ότι ήταν μια «εκπληκτική εμπειρία».

Ο Rodrigo μίλησε ανοιχτά για τα σχέδιά του να απομακρύνει έξι από πλευρά του, παρόλο που είχε επιμείνει στο παρελθόν ότι σχεδίαζε να παραιτηθεί για πάντα από την πλαστική χειρουργική.

Ο ζωντανός Κεν είναι μόνος και δηλώνει ότι δεν «ψάχνεται» - Εικόνα 5

Είπε: “Κατέληξα σε άλλη μία χειρουργική επέμβαση για να πετύχω μια μικρότερη μέση, έτσι ώστε τα blazers μου να μου ταιριάζουν σωστά.”

“Θα ήθελα να πετύχω μια κλασική φιγούρα όταν φοράω τα κοστούμια μου, και ο μόνος τρόπος για να επιτευχθεί αυτό ήταν να αφαιρεθούν τα πλευρά μου.”

Ο ζωντανός Κεν είναι μόνος και δηλώνει ότι δεν «ψάχνεται» - Εικόνα 6

Μέχρι στιγμής, ο τηλεαστέρας έχει δαπανήσει περίπου 400.000 δολάρια σε διάφορες χειρουργικές επεμβάσεις.

Ικανοποιημένος με τη χειρουργικά βελτιωμένη εμφάνισή του, ο Rodrigo λέει ότι έχει μετατραπεί σε άτομο που «αντιπροσωπεύει την ελευθερία και την ισότητα».

Ο ζωντανός Κεν είναι μόνος και δηλώνει ότι δεν «ψάχνεται» - Εικόνα 7

“Έκανα τις επεμβάσεις αυτές για να δείχνω ξεχωριστός. Άλλωστε, μου αρέσει να τραβάω πάνω μου τα βλέμματα.”

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement