ΔΙΑΦΟΡΑ

Σε 10 χρόνια τα αεροπλάνα δεν θα έχουν παράθυρα και θα προσφέρουν πανοραμική θέα στους επιβάτες

Σε 10 χρόνια τα αεροπλάνα δεν θα έχουν παράθυρα και θα προσφέρουν πανοραμική θέα στους επιβάτες
Advertisement

Έχετε κουραστεί να τσακώνεστε κάθε φορά για το ποιος θα κάτσει στην θέση δίπλα στο παράθυρο στο αεροπλάνο; Τότε, αυτό  το οποίο θα διαβάσετε παρακάτω θα σας χαροποιήσει απίστευτα.

Μια τεχνολογική εταιρία από την Αγγλία γνωστή ως “The Center for Process Innovation” ισχυρίζεται πως θα δημιουργήσει το αεροπλάνο του μέλλοντος.

Δηλαδή αεροπλάνα χωρίς παράθυρα.

Μάλιστα, η εταιρία σχεδιάζει να αφαιρέσει όλα τα καθίσματα δίπλα στα παράθυρα. Σε αντάλλαγμα θέλουν να βάλουν οθόνες αφής OLED οι οποίες θα επεκτείνουν το μήκος του αεροπλάνου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Με αυτόν τον τρόπο ο κάθε επιβάτης θα έχει την δική του εικονική θέση δίπλα στο παράθυρο. Ακόμα και αυτοί που θα κάθονται στριμωγμένοι δίπλα στον διάδρομο.

Σε 10 χρόνια τα αεροπλάνα δεν θα έχουν παράθυρα και θα προσφέρουν πανοραμική θέα στους επιβάτες - Εικόνα 2

Οι οθόνες θα είναι συνδεδεμένες με κάμερες οι οποίες θα βρίσκονται σε όλο το εξωτερικό του αεροπλάνου και θα μεταδίδουν την εικόνα στους επιβάτες που βρίσκονται στο εσωτερικό.

Σε 10 χρόνια τα αεροπλάνα δεν θα έχουν παράθυρα και θα προσφέρουν πανοραμική θέα στους επιβάτες - Εικόνα 3

Ένα από τα μειονεκτήματα αυτής της ιδέας είναι ότι για εκείνους που είναι κλειστοφοβικοί μπορεί στην αρχή να είναι ικανοποιημένοι ώσπου να καταλάβουν πως είναι πιο παγιδευμένοι από ποτέ καθώς δεν υπάρχει ούτε ένα παράθυρο στο αεροπλάνο.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement