ΕΛΛΑΔΑ

Σε χωράφια κυνηγούσαν Ρομά τον Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας: Όλο το χρονικό με τους δύο εγκλωβισμούς

Σε χωράφια κυνηγούσαν Ρομά τον Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας: Όλο το χρονικό με τους δύο εγκλωβισμούς
Advertisement

Αναλυτικά οι δύσκολες στιγμές που έζησε ο αστυνομικός διευθυντή Αχαΐας Ιωάννης Κυριακόπουλος, καθώς εγκλωβίστηκε δύο φορές από Ρομά. Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου έχει γίνει γνωστό το περιστατικό στην Αχαΐα με την επίθεση από Ρομά που δέχθηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής της περιοχής στο περιθώριο διαμαρτυρίας του για τον θάνατο του 18χρονου στο Πέραμα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά για το περιστατικό που έγινε την Πέμπτη το βράδυ στα Σαγέικα, το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Ιωάννη Κυριακόπουλου βρισκόταν στην Εθνική Οδό Πατρών Πύργου, σε 300 με 400 μέτρα απόσταση από το σημείο που είχε κλείσει ο δρόμος.

Ένα βαν από τη μία μεριά και ένα αγροτικό όχημα από την άλλη πλευρά κυκλώνουν και προσεγγίζουν το αυτοκίνητο έχοντας επιβάτες άτομα που ήταν εφοδιασμένα με πέτρες και ξύλα.

Ο οδηγός του αστυνομικού διευθυντή κάνει αναστροφή και γυρίζει προς τα πίσω, αλλά στην άλλη πλευρά βρίσκονται οι συγκεντρωμένοι Ρομά, με αποτέλεσμα να στρίψει αριστερά σε χωματόδρομο.

Τα άτομα όμως με το αγροτικό όχημα και το βανάκι εντοπίζουν την κίνηση επιβιβάζονται στα οχήματά τους και προσπαθούν να κλείσουν και πάλι το όχημα, μπαίνοντας από τις δύο διαφορετικές εισόδους που έχει ο χωματόδρομος.

Όπως αναφέρει το dete.gr, το όχημα του αστυνομικού διευθυντή Αχαΐας βρίσκεται και πάλι εγκλωβισμένο, ο οδηγός με αστραπιαίες κινήσεις , εντοπίζει νέο δρόμο διαφυγής από χωράφι, καταφέρνει να βγάλει και πάλι το όχημα στην Εθνική Οδό και κάπως έτσι να αποφύγουμε χειρότερες καταστάσεις που θα μπορούσαν να συμβούν.

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement