ΕΛΛΑΔΑ

Χειμωνάς για την διορισμένη αδελφή του Καρανίκα: Από τα πλέον χυδαία και ανήθικα συριζοτρόλ!

Χειμωνάς για την διορισμένη αδελφή του Καρανίκα: Από τα πλέον χυδαία και ανήθικα συριζοτρόλ!
Advertisement

Στην είδηση ότι και η αδερφή του Νίκου Καρανίκα έχει διοριστεί σε κρατική θέση και συγκεκριμένα στον ΟΛΘ, το διαδίκτυο ξεκίνησε να θυμάται ποια είναι η Ξανθούλα Καρανίκα.

Την αρχή έκανε ο συγγραφέας και υπεύθυνος Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Χειμωνάς. «Η αδερφή του Καρανίκα δεν είναι τυχαίο πρόσωπο. Το όνομα Ξανθούλα Καρανίκα είναι γνωστό σε όλους εμάς τους «γερμανοτσολιάδες» των σόσιαλ μίντια. Από τα πλέον χυδαία και ανήθικα συριζοτρόλ, πρωτοστάτησε στις περισσότερες ιντερνετικές επιθέσεις και στοχοποιήσεις που πραγματοποίησαν οι έμμισθες ορδές της Κουμουνδούρου τα τελευταία έξι χρόνια. Μιλάμε για το άτομο που εμμέσως δικαιολόγησε την εν ψυχρώ δολοφονία από τρομοκράτες του 50χρονου ταξιτζή στην Πάρο ενώ πρόσφατα ταύτισε τον αδερφό της με τον Βαγγέλη Γιακουμάκη. Μαθαίνω πως η Ξανθούλα διορίστηκε και αυτή στο Δημόσιο. Όχι άδικα. Τόσα χρόνια τη μάτωνε τη φανέλα», έγραψε ο Θανάσης Χειμωνάς στο Facebook.

Η ανάρτηση της Ξανθούλας Καρανίκα

Αν και στο Facebook πλέον δεν υπάρχει κάποιο προφίλ με το όνομα της Ξανθούλας Καρανίκα μία απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο αποδεικνύει ότι όντως είχε κάνει κάποιο σχόλιο στο facebook στο οποίο εξέφραζε την άποψή της για την δολοφονία του 50χρονου ταξιτζή Δημήτρη Μίχα που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες τρομοκρατών στην Νάουσα της Πάρου τον Αύγουστο του 2012. Στο σχόλιο έγραφε τα παρακάτω:

Υπενθυμίζουμε ότι αργότερα για την δολοφονία του 50χρονου ταξιτζή καταδικάστηκε ο Τάσος Θεοφίλου που φέρεται να συμμετείχε στη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Βουλευτής για μία ημέρα

Η Ξανθούλα Καρανίκα εξελέγη βουλευτής Ημαθίας με τον ΣΥΡΙΖΑ στις πρώτες εκλογές του 2012. Διετέλεσε όμως βουλευτής μόνο για μία ήμερα.

Πηγή

Advertisement