ΕΛΛΑΔΑ

Βρέθηκε ο μικρός Φοίβος στη Χαλκιδική -Συνελήφθη ο συζυγοκτόνος πατέρας του

Βρέθηκε ο μικρός Φοίβος στη Χαλκιδική -Συνελήφθη ο συζυγοκτόνος πατέρας του
Advertisement

Μετά από 18 ημέρες αγωνίας, βρέθηκε ο μικρός Φοίβος, τον οποίο είχε απαγάγει ο πατέρας του από τη Χαλκιδική μετά από τη στυγερή δολοφονία της συζύγου του.

Το τετράχρονο αγόρι και ο πατέρας του έμεναν σε καλύβα στην Ορμύλια Χαλκιδικής, εκεί όπου ο 41χρονος Αλβανός είχε δολοφονήσει την εν διαστάσει σύζυγό του στις 6 Ιανουαρίου, αρπάζοντας το ένα από τα δύο τους παιδιά.

Παρά την περιπέτεια, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Φοίβος είναι καλά στην υγεία του και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, ενώ το αγόρι είναι ξανά στην αγκαλιά του παππού του που έκανε διαρκείς εκκλήσεις στον δράστη για την παράδοση του παιδιού.

Οι αρχές συνέλαβαν τον συζυγοκτόνο, για τον οποίο η αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό όλο αυτό το διάστημα και ανακρίνεται. 

Αν και αρχικά υπήρξε η πληροφορία ότι ένας κάτοικος της περιοχής είδε χθες τον καταζητούμενο Τζέιμς Λέσι και το παιδί, νέα στοιχεία κάνουν λόγο για τον εντοπισμό του από εργάτες, έξω από μία αποθήκη πίσω από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ορμύλιας, που βρίσκεται έξω από το χωριό. Αυτοί φαίνεται πως ειδοποίησαν την αστυνομία, που έσπευσε στο σημείο και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 41χρονος δεν προέβαλλε αντίσταση και παραδόθηκε.

 

Πηγή

Advertisement