ΠΕΡΙΕΡΓΑ

«Βυθισμένα σαλόνια» για ατελείωτη χαλάρωση!

«Βυθισμένα σαλόνια» για ατελείωτη χαλάρωση!
Advertisement

Στρογγυλοί καναπέδες ή τετράγωνες κατασκευές με μαξιλάρια τοποθετούνται σε σπίτια, ξενοδοχεία ή παραλίες λίγα εκατοστά κάτω από το έδαφος και είναι τόσος συνάντησης και κουβεντούλας των επισκεπτών.

Τα γνωστά και ως «βυθισμένα σαλόνια» ήταν ένα δημοφιλές στυλ σχεδιασμού και εσωτερικής διακόσμησης κατοικιών από το 1950 έως 1970 σε όλη την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική. Ειδυλλιακά σκηνικά που ο καθένας θα ήθελε να δημιουργήσει στο δικό του χώρο, προκαλούν τους επισκέπτες να μην θέλουν να φύγουν από τη θέση τους.

«Βυθισμένα σαλόνια» για ατελείωτη χαλάρωση! - Εικόνα 2 «Βυθισμένα σαλόνια» για ατελείωτη χαλάρωση! - Εικόνα 3 «Βυθισμένα σαλόνια» για ατελείωτη χαλάρωση! - Εικόνα 4 «Βυθισμένα σαλόνια» για ατελείωτη χαλάρωση! - Εικόνα 5 «Βυθισμένα σαλόνια» για ατελείωτη χαλάρωση! - Εικόνα 6 «Βυθισμένα σαλόνια» για ατελείωτη χαλάρωση! - Εικόνα 7 «Βυθισμένα σαλόνια» για ατελείωτη χαλάρωση! - Εικόνα 8 «Βυθισμένα σαλόνια» για ατελείωτη χαλάρωση! - Εικόνα 9 «Βυθισμένα σαλόνια» για ατελείωτη χαλάρωση! - Εικόνα 10 «Βυθισμένα σαλόνια» για ατελείωτη χαλάρωση! - Εικόνα 11

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement