ΕΛΛΑΔΑ

Η νέα ζωή της Βίκυς Σταμάτη -Κυκλοφορεί με βέσπα, ζει στο Χαλάνδρι [εικόνες]

Η νέα ζωή της Βίκυς Σταμάτη -Κυκλοφορεί με βέσπα, ζει στο Χαλάνδρι [εικόνες]
Advertisement

Η γνωστή στο πανελλήνιο για τη χλιδάτη και προκλητική ζωή της Βίκυ Σταμάτη φαίνεται ότι έχει γυρίσει ριζικά σελίδα στη ζωή της, μετά την αποφυλάκισή της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Secret από τα Παραπολιτικά, η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου έχει αλλάξει πια την ποιότητα και την πορεία της ζωής της. Ο εγκλεισμός στη φυλακή επί 3,5 χρόνια ήταν για αυτήν ένα μάθημα και τώρα πια έχει άλλες προτεραιότητες. Εκείνη ζει πια σε ένα σπίτι στο Χαλάνδρι και ασχολείται αποκλειστικά με τον μικρό γιό της. Περνά πολλές ώρες μαζί του, τον βοηθά στα μαθήματά του και τον συνοδεύει στις εξωσχολικές δραστηριότητές του.
 
Από το πλευρό της, όμως δεν λείπει και ο φύλακας – άγγελός της, ο αδελφός της, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια στήριξε όχι μόνο την ίδια, αλλά και την οικογένειά της, καλύπτοντας ακόμη και τις ανάγκες σίτισης και ένδυσης του γιού της. Συχνά, μάλιστα, οι δυο τους βγαίνουν έξω και κάνουν μικρούς περιπάτους ή βόλτες με τη βέσπα του.

Παράλληλα, η Βίκυ Σταμάτη, έχει ολοκληρώσει το βιβλίο της, όπου έχει καταγράψει όλα όσα έζησε μέσα στη φυλακή και από την έκδοσή του -πολλοί εκδοτικοί οίκοι έχουν εκφράσει επιθυμία να το εκδώσουν – σκόπευε να εξασφαλίσει τα χρήματα για την αποφυλάκισή της. Ενώ, ετοιμάζεται να αφιερωθεί σε κοινωνικές δράσεις. Από τις πρώτες μέρες της φυλάκισής της, είχε πει πως αυτή η εμπειρία που ζει της έγινε μάθημα και θέλει να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί τις γυναίκες που βρίσκονται πίσω από τα σίδερα. Έτσι, τώρα, μετά την απελευθέρωση της θέλει να υπερασπιστεί τα δικαιώματα αυτών των γυναικών και να βελτιώσει τον τρόπο ζωής τους.

Εδώ η Βίκυ Σταμάτη κατά την αποφυλάκισή της, σταματάει και λέει «Ευχαριστώ’ στους δημοσιογράφους που ήταν παρόντες:

Εδώ το σπίτι στο Χαλάνδρι, όπου έτρεξε να πάρει το παιδί της, μόλις αποφυλακίστηκε:

Πηγή

Advertisement