ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός 12χρονης: «Να αναλάβει την ευθύνη του. Είναι ανήλικο το κορίτσι» λέει ο πατέρας του 36χρονου

Βιασμός 12χρονης: «Να αναλάβει την ευθύνη του. Είναι ανήλικο το κορίτσι» λέει ο πατέρας του 36χρονου
Advertisement

Δε μπορεί να πιστέψει ο πατέρας του 36χρονου διοικητικού υπάλληλου στο Νοσοκομείο Μεταξά, ο οποίος τέθηκε σε διαθεσιμότητα μετά τη σύλληψη του για τον βιασμό της 12χρονης, ότι το δικό του παιδί μπλέχθηκε στην υπόθεση.

Μιλώντας στο TLIVE αναφέρθηκε στην μεγάλη αδυναμία που έχει στον μοναχογιό του, η οποία μάλιστα ήταν και η αιτία που ο ίδιος δεν ξαναπαντρεύτηκε μετά τον χωρισμό του.

«Είμαι 23 χρόνια χωρισμένος. Δεν ξαναπαντρεύτηκα για αυτό το θέμα. Για το παιδί. 29 του μηνός έρχεται για το χαρτζιλίκι του. Είχε μια κοπελίτσα, χωρίσανε, είχε με κοπέλες. Κοπέλες γνώρισε. Είχα γνωρίσει δύο…».

Μιλώντας για την υπόθεση της 12χρονης, ο πατέρας του 36χρονου είπε: «Αν συμβαίνει αυτό που ψυλλιάζομαι είμαι για το νεκροταφείο. Αυτό με πληγώνει. Είναι φιλότιμο παιδί. Έλεγε ψέματα για διάφορα πράγματα…  Να αναλάβει τις πράξεις του.

Αν έχει κάνει κάτι. Έχει περάσει πολλά στη ζωή του και να αναλάβει σαν άνδρας. Να πει την αλήθεια. Και να υποστεί στη συνέχεια αν είναι πραγματικότητα αυτό το πράγμα»

Μάλιστα, ο πατέρας, αναφέρει ότι καμία σημασία δεν έχει αν το κοριτσάκι «μεγαλοδείχνει», όπως υποστήριξαν κάποιοι από αυτούς που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

«Και 16 να ‘ναι και 17 να ‘ναι, είναι ανήλικο το κορίτσι. Δεν το περίμενα αυτό από το δικό μου παιδί. Να αναλάβει την ευθύνη του»…

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού «Star», συγκλονισμένοι είναι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο «Μεταξά». Δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ένας συνάδελφος τους, που μοιράζονται τόσες ώρες δουλειάς δίπλα στους ασθενείς, θα μπορούσε με κάποιο τρόπο να εμπλέκεται σε αυτή την υπόθεση.

«ΜΑΜΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ», ΕΙΠΕ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ Ο 36ΧΡΟΝΟΣ

Η μητέρα του 36χρονου που μίλησε στο ίδιο μέσο, μόλις έμαθε ότι ο γιος της εμπλέκεται στην υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό κατέρρευσε και έκλαιγε με λυγμούς. Παράλληλα τόνισε ότι ο γιος της δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης.

Ειδικότερα η μητέρα του 36χρονου ανέφερε στην κάμερα του «Star»: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το παιδί μου έχει εμπλακεί σε αυτή την υπόθεση, είμαστε πάρα πολύ σοκαρισμένοι όλοι. Είναι ένα παιδί με σοβαρά προβλήματα υγείας (μιλώντας για τον 36χρονο). Δεν τον έχω δει καθόλου, τον πήρανε χθες (Σάββατο) το μεσημέρι από το σπίτι. Δεν ήμουν εκεί. Ήρθαν απλά τον πήρανε και το μάθαμε το απόγευμα. Ψάξανε όλο το σπίτι, πήρανε τα πάντα, δεν βρέθηκε τίποτα», ανέφερε η μητέρα του 36χρονου με δάκρυα στα μάτια και φανερά σοκαρισμένη από τη σύλληψη του γιου της.

Η μητέρα του 36χρονου συνέχισε τονίζοντας ότι, «δεν πιστεύω ότι το παιδί μου έχει εμπλακεί σε αυτή την υπόθεση, πραγματικά δεν το πιστεύω. Είναι ένα παιδί το οποίο έχω δώσει τα πάντα για να το μεγαλώσω. Τι άλλο να πω, τι άλλο να πω πείτε μου. Με πήρε ο γιος μου κάποια στιγμή αργά και μου είπε κλαίγοντας «μαμά, κατηγορούμαι γι αυτό, δεν έχω κάνει τίποτα», αυτό μόνο δεν μπόρεσα να τον δω. Τρελάθηκα όταν άκουσα ότι κατηγορείται για αυτή την υπόθεση».

Βιασμός 12χρονης: «Να αναλάβει την ευθύνη του. Είναι ανήλικο το κορίτσι» λέει ο πατέρας του 36χρονου - Εικόνα 1

Τέλος, σε ερώτηση για το αν έχει δει να κάνει παρέα με τους άλλους κατηγορούμενους, επισήμανε ότι «όχι, καμία σχέση, δεν μένουμε σε αυτή την περιοχή. Καταρχήν το παιδί 3 μήνες δεν έβγαινε από το σπίτι. Αν χρειαστεί θα πάω να καταθέσω κι εγώ, ότι χρειαστεί για το παιδί μου. Ενα παιδί που έκανε ανά 10 μέρες μεταγγίσεις θα το αφήσω έτσι;»

Σε δηλώσεις που έκανε ο δικηγόρος του 36χρονου, Λάμπρος Μπρεάνος, κατά την προσαγωγή του 36χρονου στην Ανακρίτρια, είπε ότι, ο εντολέας του παραδέχθηκε ότι αντάλλασσε μηνύματα με την 12χρονη, αρνείται όμως ότι, είχε οποιαδήποτε σωματική επαφή μαζί της. Παράλληλα, μεταξύ άλλων υποστήριξε στον εισαγγελέα ότι κατά την επικοινωνία που είχε με την ανήλικη, η 12χρονη του είπε πως είναι 17 ετών αλλά και ο ίδιος την πέρασε για ενήλικη.

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement