ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βέρμπιτς vs Αλβίνα: Οι σπόντες για την «τρανς φίλη» του και η μάχη για την επιμέλεια του γιου τους

Βέρμπιτς vs Αλβίνα: Οι σπόντες για την «τρανς φίλη» του και η μάχη για την επιμέλεια του γιου τους
Advertisement

Όσο θα πλησιάζει η μέρα της 4ης Απριλίου όπου Μπέντζαμιν Βέρμπιτς και Αλβίνα Τσαρένκο θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στις δικαστικές αίθουσες, όπου θα συζητηθεί η τακτική αγωγή για την επιμέλεια του 2 ετών γιού τους, όλο και περισσότερες θα είναι οι αποκαλύψεις για την αρχή και το τέλος της σχέσης τους που ξεκίνησε στο Κίεβο λίγους μήνες πριν ηχήσουν οι σειρήνες του πολέμου.

Ήδη, όπως αποκάλυψε χθες το prothothema.gr, ο Σλοβένος Μπέντζαμιν Βέρμπιτς της έχει ασκήσει μηνύσεις για επτά αδικήματα, μεταξύ των οποίων και της διακίνησης ναρκωτικών και η Αλβίνα Τσαρένκο για δύο, της ψευδής καταμήνυσης και συκοφαντικής δυσφήμισης.

Σύμφωνα με τις αναφορές των δυο αντιδίκων όλα ξεκίνησαν στο Κίεβο, όταν ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν σε ομάδα της πόλης με αποτέλεσμα να γνωριστεί και να συνάψει ερωτικό δεσμό με την Ουκρανή influencer, μοντέλο και ηθοποιό όπως του πρώτο συστήθηκε.

Από την σχέση τους αυτή, όπως αποκαλύπτει το protothema.gr το ζευγάρι απέκτησε τον γιο του, Μέι (Maj) στις 15/08/2021. Ο Μέι φέρει το επίθετο Βέρμπιτς καθώς τον Φεβρουάριο του 2022 ο Σλοβένος άσσος του Παναθηναϊκού προχώρησε στην διαδικασία αναγνώρισης του, σύμφωνα με τα διέποντα τους νόμους της Σλοβενίας.

Όταν ξεκίνησε ο πόλεμος στην Ουκρανία Μπέντζαμιν Βέρμπιτς και Αλβίνα Τσαρένκο αποφάσισαν να μετακομίσουν στην Βαρσοβία της Πολωνίας, προκειμένου να συνεχίσουν εκεί την κοινή τους ζωή. Δυστυχώς όμως οι καταστάσεις και οι συμπεριφορές του ενός απέναντι στον άλλον άλλαξαν με αποτέλεσμα να χωρίσουν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alvina (@alvi_lalli)

Την ίδια εποχή ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει για τρία χρόνια συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό κι έτσι στα τέλη Ιουλίου του 2022 βρέθηκε στην Αθήνα. Παρά τον χωρισμό τους o Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, όπως αναφέρει σ ένα από τα δικόγραφα που έχει καταθέσει σε βάρος της πρώην αγαπημένης του θα της συμπαρασταθεί και σεβόμενος και την προσωπική της κατάσταση, όπως διαμορφώθηκε από τον πόλεμο στην χώρα της, θα παραχωρήσει στην ίδια και στο παιδί τους το σπίτι στη Βαρσοβία καλύπτοντας το σύνολο των μισθωτικών και βιοτικών τους υποχρεώσεων, κάτι που συνεχίζει να πράττει μέχρι σήμερα.

Λίγο διάστημα αργότερα και χωρίς την παραμικρή ενημέρωση η 29χρονη θα βρεθεί με το παιδί τους στην Αθήνα, το οποίο θα χρησιμοποιήσει ως μοχλό πίεσης, όπως την κατηγορεί ο 28χρονος ποδοσφαιριστής, ζητώντας του συνεχώς μεγάλα χρηματικά ποσά:

«Η αντίδικος διακρίνοντας την αδυναμία μου για το παιδί μας χρησιμοποιεί την ύπαρξη του Μέι για να ζητά από εμένα διάφορα χρηματικά ποσά, παρεμποδίζοντας ή περιορίζοντας τις προσωπικές μου επαφές με τον γιο μου, όσο δεν ικανοποιώ τις απαιτήσεις της. Να σημειωθεί ότι ήδη καταβάλω 3.000 το μήνα στην αντίδικο, γνωρίζοντας βεβαίως ότι οι ανάγκες ενός παιδιού 14μηνών δεν μπορεί να υπερβαίνουν τα 1500 ευρώ. Η καταβολή του ποσού των 3.000 ευρώ μηνιαίως γίνεται προκειμένου να βοηθήσω και την αντίδικο για τα αρχικά της έξοδα ενόψει την καλοδεχούμενης μετακόμισης της στην Ελλάδα. Η αντίδικος όμως ζητά από εμένα να καλύπτω υπέρογκα ενοίκια – χωρίς να μου έχει παραδώσει ποτέ αντίγραφο οποιασδήποτε σύμβασης μίσθωσης – και μισθούς 2 νταντάδων (άγνωστο για ποιο λόγο ένα παιδί χρειάζεται δυο κυρίες για να το προσέχουν) και μου ζητά 7.000 το μήνα! Όταν αρνούμαι να το κάνω η αντίδικος είτε εξαφανίζεται – όπως έχει κάνει ήδη πηγαίνοντας διακοπές στη Μύκονο – είτε μου βάζει όρους στις επικοινωνίες μου με το παιδί μου».

Βέρμπιτς vs Αλβίνα: Οι σπόντες για την «τρανς φίλη» του και η μάχη για την επιμέλεια του γιου τους - Εικόνα 1

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement