ΕΛΛΑΔΑ

Στο Βενιζέλειο… ο Μπάτμαν, ο Σούπερμαν και οι αγιοβασίληδες με τα δώρα τους!

Στο Βενιζέλειο… ο Μπάτμαν, ο Σούπερμαν και οι αγιοβασίληδες με τα δώρα τους!
Advertisement

Ξεχωριστοί επισκέπτες βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο

Ξεχωριστοί επισκέπτες βρέθηκαν την Πέμπτη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, για μια ιδιαίτερη και άκρως εορταστική εκδήλωση!

Λίγο μετά τις 18.00 στον προαύλιο χώρο της παιδιατρικής κλινικής, αποβιβάστηκαν από δύο πυροσβεστικά ο Μπάτμαν και ο Σούπερμαν!

Στο Βενιζέλειο… ο Μπάτμαν, ο Σούπερμαν και οι αγιοβασίληδες με τα δώρα τους! - Εικόνα 1

Τους δύο σούπερ ήρωες που για πρώτη φορά επισκέπτονται το νοσοκομείο, συνόδευαν Αγιοβασίληδες που μοίραζαν σοκολάτες, καραμέλες, ευχές και πολλά χαμόγελα στους μικρούς και μεγάλους παρευρισκόμενους!

Στο Βενιζέλειο… ο Μπάτμαν, ο Σούπερμαν και οι αγιοβασίληδες με τα δώρα τους! - Εικόνα 2

Η γνωστή και αγαπητή μπάντα τυμπανιστών του Ηρακλείου, “Μπαταλά” τους επιφύλασσε μια θερμή υποδοχή κηρύσσοντας και επίσημα την έναρξη της εκδήλωσης.

Η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερη και η διάθεση γιορτινή, εκπέμποντας νότες χαράς, ελπίδας και αισιοδοξίας σε όλους εκείνους μικρούς και μεγάλους, που δίνουν τις μάχες τους μέσα από το νοσοκομείο!

Στο Βενιζέλειο… ο Μπάτμαν, ο Σούπερμαν και οι αγιοβασίληδες με τα δώρα τους! - Εικόνα 3 Στο Βενιζέλειο… ο Μπάτμαν, ο Σούπερμαν και οι αγιοβασίληδες με τα δώρα τους! - Εικόνα 4

Μετά την παρέλαση «Αγιοβασίληδες, ήρωες και μέλη των Μπαταλά, συνοδευόμενοι από τον Διοικητή της 7ης Υ.Πε Κρήτης Παπαβασιλείου Νεκτάριο, τον Διοικητή του Βενιζελείου ΓΝΗ Τερζάκη Κώστα, την Αναπλ. Διοικήτρια του νοσοκομείου Κωστάκη Ελευθερία, τον Αναπληρωτή Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Περιφέρειας Κρήτης- Διοικητή Π.Υ. Ν. Ηρακλείου, Πύραρχο Σεληνιωτάκη Μιχαήλ, τον Αναπληρωτή Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Ηρακλείου, Αντιπύραρχο Σταυρακάκη Γεώργιο, τον Πρόεδρο του Σωματείου Πυροσβεστών Ηρακλείου “Τρεις Παίδες εν Καμίνω”, Βασίλη Ανδρεαδάκη και τον Γεν. Γραμματέα Γιώργο Παπαδομανωλάκη, μοίρασαν τα δώρα τους στα παιδιά της Παιδιατρικής κλινικής. Αντάλλαξαν μαζί τους ευχές, τραγούδησαν  τα κάλαντα και προσέφεραν γλυκίσματα στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της παιδιατρικής κλινικής, ως ελάχιστο ευχαριστώ για το έργο τους».

Στο Βενιζέλειο… ο Μπάτμαν, ο Σούπερμαν και οι αγιοβασίληδες με τα δώρα τους! - Εικόνα 5 Στο Βενιζέλειο… ο Μπάτμαν, ο Σούπερμαν και οι αγιοβασίληδες με τα δώρα τους! - Εικόνα 6

Υπενθυμίζεται ότι η δράση διοργανώθηκε από την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Περιφέρειας Κρήτης, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ν. Ηρακλείου, την 3η ΕΜΑΚ και το Σωματείο Πυροσβεστών Ηρακλείου “Τρεις Παίδες εν Καμίνω”.

Σημειώνεται ότι πριν από μερικά 24ωρα, είχαμε μια παρόμοια δράση με  “απόβαση” αγιοβασίληδων και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Στο Βενιζέλειο… ο Μπάτμαν, ο Σούπερμαν και οι αγιοβασίληδες με τα δώρα τους! - Εικόνα 7 Στο Βενιζέλειο… ο Μπάτμαν, ο Σούπερμαν και οι αγιοβασίληδες με τα δώρα τους! - Εικόνα 8

Πηγή: cretalive.gr

 

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement