LIFESTYLE

Τζένη Μπότση: «Είμαι πολύ περήφανη μάνα. Έχω κάνει αγώνα για να αποκτήσω αυτό το παιδί»

Τζένη Μπότση: «Είμαι πολύ περήφανη μάνα. Έχω κάνει αγώνα για να αποκτήσω αυτό το παιδί»
Advertisement

Η Τζένη Μπότση βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Κυριακής 30 Απριλίου στην εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δε γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της βήματα, αλλά και στην αντίδρασή της, όταν σε πρόσφατες δηλώσεις της, άκουσε το υποκοριστικό «μανούλα» διορθώνοντας τον δημοσιογράφο ότι είναι μάνα.

Τζένη Μπότση: «Είμαι πολύ περήφανη που είναι μάνα»

«Ήταν ένα απόσπασμα αυτό που είδατε από πράγματα που είχαμε πει πριν και είχαν μια συναισθηματική φόρτιση για μένα. Μιλάγαμε για κάτι πολύ συγκεκριμένο που με είχε φορτίσει συναισθηματικά, οπότε η απάντηση που έδωσε ήταν η συνέχεια (όσων προηγήθηκαν).

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenny Botsi (@jennybotsi)

Μετά γελούσαμε με τον δημοσιογράφο, παρόλα αυτά δεν μου αρέσει το υποκοριστικό και είμαι πολύ περήφανη που είμαι μάνα», ξεκαθάρισε η Τζένη Μπότση.

Και συνέχισε: «Το πώς θα με προσφωνήσει η κόρη μου είναι κάτι που θα γίνει στο σπίτι μας, αλλά δεν είναι ωραίο να παίρνεις αυτό το μεγαλείο της μητρότητας και να το μειώνεις. Είναι ένα μεγαλείο, ειδικά για εμένα που έχω κάνει έναν αγώνα για να αποκτήσω αυτό το παιδί, δεν θέλω να το μειώσω καθόλου. Είναι πολύ ψηλά», είπε η Τζένη Μπότση καλεσμένη στον Alpha.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Τζένη Μπότση, είχε πει:

«Ήτανε πολύ ξεκάθαρος ο ρόλος μου εκεί δεν υπήρξε καμία σχέση με τη μητρότητα. Ήμουνα φίλη τους με κάποια είμαι ακόμα και βρισκόμαστε και θα μιλήσουμε. Έχουν πια μεγαλώσει και όπως έλεγα και τότε το κάνω για καθαρά προσωπικούς μου λόγους. Είναι πολύ ωραίο να δίνεις την αγάπη σου σαν ένας άνθρωπος και να την παίρνεις επί δεκαπέντε. Ήταν μια σημαντική περίοδος της ζωής μου ήμουν εκεί δεκαεφτά χρόνια», ανέφερε για την πολυετή προσφορά της στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

«Είχα δει τι ευθύνη είναι και έλεγα τι ωραία πηγαίνω περνάω τέλεια, ασχολούμαι μαζί τους, παίρνω, δίνω και πάω και κοιμάμαι χωρίς έννοιες», τόνισε για αυτή την εμπειρία, καθώς κατάλαβε από νωρίς τις ευθύνες που έχει η ανατροφή ενός παιδιού.

«Ακόμα και το αυτοκίνητο το πήρα για να μπαίνει καθισματάκι πίσω και να έχει χώρο», καθώς αφιέρωνε πολύ χρόνο και περνούσε πολλές στιγμές με τα παιδιά.

Η ίδια παραδέχτηκε πως είχε κάνει ψυχανάλυση για να διαχειριστεί τις δυσκολίες και τα βιώματα των παιδιών στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και να μην την επηρεάζουν, άλλα να είναι εκεί για ότι χρειάζονται.

«Όταν γεννήθηκε η Αλίκη δεν φοβήθηκα πώς να πιάσω ένα βρέφος. Δε φοβήθηκα ούτε πώς να της βάλω όρια», σημείωσε για την ανατροφή της κόρης της.

«Όταν γέννησα το είπα. Δεν φοβήθηκα, απλά δεν ήθελα να εισπράξω την αγωνία τον γύρω μου», δήλωσε για την εγκυμοσύνη της που κατάφερε να κρατήσει μυστική μέχρι τη γέννηση της κόρης της.

«Μου αρέσει που είναι κορίτσι. Είναι άλλο πράγμα. Μιλάει, είναι αστεία», είπε τρυφερά για την κόρη της Αλίκη.

«Η μητέρα μου γιορτάζει της Αγίας Μαρίνας και η Αλίκη. Όλη η οικογένεια του Αλέξανδρου ξεκινούν από άλφα τα ονόματα τους. Οπότε είπαμε να βρούμε ένα όνομα από άλφα που κούμπωσε με την Αγία Μαρίνα και βγήκε Αλίκη», ανέφερε για το πώς επέλεξαν να δώσει αυτό το όνομα στην κόρη της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenny Botsi (@jennybotsi)

«Πάει σχολείο για να είναι με άλλα παιδιά και να κοινωνικοποιείται», σημείωσε για την εκπαίδευση της μικρής, ενώ πρόσθεσε πως επέλεξε το σχολείο με αυστηρά κριτήρια.

Για τη θεατρική παράσταση «Ποντικοπαγίδα» στην οποία πρωταγωνιστεί στο Θέατρο Νέος Ακάδημος δήλωσε πως «είναι φοβερό τι ωραία αίσθηση παίρνουμε από τον κόσμο. Πόσο του έχει λείψει το θέατρο και πολύ το έχει αγκαλιάσει».

«Δεν ήθελα τίποτα άλλο Να γίνω. Ανέβαινα μικρή στη σκηνή του θεάτρου, όταν με πήγαινε η μητέρα μου», υπογράμμισε πως από μικρή ήξερε πως ήθελε να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Όσο για την κόρη της η οποία κάνει το ίδιο με τη μητέρα της ανεβαίνει στη σκηνή, η ηθοποιός δήλωσε πως «θα την ονειρευόμουν οπουδήποτε είναι ευτυχισμένη».

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement