ΚΟΣΜΟΣ

Τουρίστρια παίρνει από την Ελλάδα σκύλο με σπασμένη σπονδυλική στήλη στην Ολλανδία!

Τουρίστρια παίρνει από την Ελλάδα σκύλο με σπασμένη σπονδυλική στήλη στην Ολλανδία!
Advertisement

Όταν η Kiara Ijzendoorn και η οικογένεια της οδηγούσαν κάτω στην Κρήτη, βρήκαν ένα σκυλί στη μέση του δρόμου και αμέσως κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, καθώς ο σκύλος μόλις και μετά βίας μπορούσε να κινηθεί.

«Το πόδι του ήταν εντελώς παράλυτο. Είχε ένα μεγάλο χτύπημα στην πλάτη του, που είχε σπάσει τη σπονδυλική του στήλη», η Ijzendoorn είπε στο The Dodo. Αποδείχθηκε ότι ο σκύλος ζούσε σε ένα κοντινό αχυρώνα εντελώς παραμελημένος. Η Ijzendoorn άρχισε να επισκέπτεται το σκυλί στον αχυρώνα, και παρά τις σωματικές παθήσεις του, το σκυλάκι ήταν πάντα πολύ χαρούμενο όταν την έβλεπε. Η Ijzendoorn ένιωσε μεγάλη αγάπη για τον σκύλο και αποφάσισε να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα.

Τον πήγε σε μια τοπική οργάνωση διάσωσης, όπου είχε δει από έναν κτηνίατρο και τον υιοθέτησε επισήμως. Δυστυχώς, ο κτηνίατρος διαπίστωσε ότι ο σκύλος είχε πιθανότατα κακοποιηθεί. Η νέα ιδιοκτήτρια ονόμασε τον σκύλο Fos, που σημαίνει «λάμπω» στα ελληνικά, ίσως ως υπόσχεση για ένα καλύτερο μέλλον.

Η Ijzendoorn και η οικογένειά της πέταξαν πίσω στην Ολλανδία και πήραν το νέο τους κατοικίδιο ζώο μαζί. Ακόμα κι αν ο Fos  φοβάται τους ηλικιωμένους άνδρες και τις γάτες, σήμερα ο σκύλος τους αντιμετωπίζει πολύ καλύτερα και αναρρώνει από την σπασμένη σπονδυλική του στήλη. Η Ijzendoorn έχει ένα νέο καλύτερο φίλο, ενώ ο Fos λάμπει από ευτυχία.

Η Kiara Ijzendoorn και η οικογένεια της βρήκαν τον σκύλο τραυματισμένο στη μέση του δρόμου, ενώ οδηγούσαν στην Κρήτη.

Είχε ένα μεγάλο χτύπημα στην πλάτη του, και ήταν σπασμένη η σπονδυλική του στήλη.

 Η Ijzendoorn αγάπησε αυτό τον φιλικό σκύλο και αποφάσισε να τον υιοθετήσει.

 

Πηγή:boredpanda.com

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement