ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Το ιστορικό αεροπλάνο της Ολυμπιακής έγινε προσωπικό ησυχαστήριο ενός ευρηματικού μηχανικού (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το ιστορικό αεροπλάνο της Ολυμπιακής έγινε προσωπικό ησυχαστήριο ενός ευρηματικού μηχανικού (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Advertisement

Από το αεροδρόμιο του Ελληνικού, ένα Boeing 727 της Ολυμπιακής Αεροπορίας βρίσκεται σήμερα σε ένα δάσος έξω από το Πόρτλαντ των ΗΠΑ και αποτελεί το σπίτι του 66χρονου Bruce Campbell.

Το αεροπλάνο αποτελεί εδώ και 15 ολόκληρα χρόνια το προσωπικό «ησυχαστήριο» του Bruce Campbell, ενός ευρηματικού μηχανικού που αποφάσισε να το αγοράσει για 100.000 δολάρια πριν 40 χρόνια.

Ιδού που κατέληξε ιστορικό αεροπλάνο της Ολυμπιακής (ΕΙΚΟΝΕΣ) - Εικόνα 1

Ο ίδιος εξακολουθεί να εργάζεται για να το τελειοποιήσει προσπαθώντας να εγκαταστήσει μια τουαλέτα και να αποκαταστήσει μερικά από τις αρχικά εσωτερικά στοιχεία του αεροσκάφους, όπως καθίσματα και φώτα.

Ο Campbell μένει έξι μήνες τον χρόνο στο αεροπλάνο ενώ περνάει το άλλο μέρος του έτους στην Ιαπωνία, όπου επίσης ψάχνει να αγοράσει και να χρησιμοποιήσει με τον ίδιο τρόπο ένα παλιό Boeing 747.

Ο Campbell ήταν στα είκοσι του, όταν πλήρωσε περίπου 23.000 δολάρια για τα 10 στρέμματα στα οποία βρίσκεται το αεροπλάνο του.

Ιδού που κατέληξε ιστορικό αεροπλάνο της Ολυμπιακής (ΕΙΚΟΝΕΣ) - Εικόνα 2 Ιδού που κατέληξε ιστορικό αεροπλάνο της Ολυμπιακής (ΕΙΚΟΝΕΣ) - Εικόνα 3 Ιδού που κατέληξε ιστορικό αεροπλάνο της Ολυμπιακής (ΕΙΚΟΝΕΣ) - Εικόνα 4 Ιδού που κατέληξε ιστορικό αεροπλάνο της Ολυμπιακής (ΕΙΚΟΝΕΣ) - Εικόνα 5 Ιδού που κατέληξε ιστορικό αεροπλάνο της Ολυμπιακής (ΕΙΚΟΝΕΣ) - Εικόνα 6 Ιδού που κατέληξε ιστορικό αεροπλάνο της Ολυμπιακής (ΕΙΚΟΝΕΣ) - Εικόνα 7 Ιδού που κατέληξε ιστορικό αεροπλάνο της Ολυμπιακής (ΕΙΚΟΝΕΣ) - Εικόνα 8 Ιδού που κατέληξε ιστορικό αεροπλάνο της Ολυμπιακής (ΕΙΚΟΝΕΣ) - Εικόνα 9 Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement