ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ

Τι να τα κάνεις τα ομορφιά κορμιά, όταν μέσα τους είναι παραγεμισμένα με κόμπλεξ;

Τι να τα κάνεις τα ομορφιά κορμιά, όταν μέσα τους είναι παραγεμισμένα με κόμπλεξ;
Advertisement

Γράφει ο Τριστάνος

Δεν αξίζουν τα ομορφιά κορμιά, όταν μέσα τους είναι παραγεμισμένα με κόμπλεξ. Διότι ο ναρκισσισμός δεν υποχωρεί ποτέ και η αίσθηση της σωματικής υπέροχης προς τους υπόλοιπους ανθρώπους, διαμορφώνει χαρακτήρες που υποτιμούν και μειώνουν τους γύρω τους.

Και δεν θα γλυτώσεις ούτε και εσύ από αυτό! Τι σημασία έχει η θέση στην κοινωνία, όταν το μυαλό είναι άρρωστο και ύπουλο; Τις περισσότερες φορές η κοινωνική άνοδος, γίνεται με μέσα υποχθόνια που δεν χρησιμοποιούνται μόνο εκεί, αλλά και στις προσωπικές σχέσεις.

Το κύρος και η δύναμη, είτε είναι οικονομική, είτε είναι εξουσίας, προσθέτει αλαζονεία, εγωισμό και επιθετική συμπεριφορά, που εξαργυρώνεται στις εpωτικές και συντροφικές σχέσεις!

Τι αξία έχει το ομορφότερο μέρος και τα χρήματα, εάν η παρέα είναι ακατάλληλη; Αυτό που αξίζει είναι το γέλιο και η διάθεση που σου προκαλεί αυτός, που χαίρεται να σε βλέπει χαρούμενο.

Αυτός που σου βγάζει με τον τρόπο του, τον καλύτερο εαυτό σου και καταφέρνει να εκπλήξει ακόμη και σένα, που δεν πίστευες ότι υπάρχει μία τέτοια πτυχή του!

Αξίζει εκείνος που δεν διεκδικεί βραβείο στα ερχόμενα καλλιστεία, όμως ήταν πάντα εκεί όταν τον χρειάστηκες και η αγκαλιά του, χρήζει βραβείο ηρεμίας για σένα!

Αυτός που ξέρει πότε δεν είσαι καλά, όταν οι άλλοι νομίζουν ότι είσαι και χωρίς να του το πεις, βρίσκει τον τρόπο να μαλακώσει τη λύπη σου και να σε τραβήξει από το σκοτάδι που σε ρουφάει.

Αυτός που ξέρει να δίνει και να παίρνει αγάπη. Που θα σου κρατήσει το χέρι σφιχτά και θα γεμίσει τη ζωή σου λιακάδα, χωρίς να κριτικάρει τα πάντα αρνητικά πάνω σου.

Που θα σε αγαπήσει για τις ρυτίδες σου, για τους φόβους σου, για τις παραξενιές σου και τις ιδιαιτερότητες σου. Και δεν θα ψάχνει μια υπεργkόμενα με μυαλό εφευρέτη και εμφάνιση μις Κόσμος, για να ταιριάξει στα δικά του κριτήρια!

Που θα τον θαυμάζεις, χωρίς να τον ζηλεύεις. Που θα νιώθεις ασφαλής και όχι υποδεέστερα. Που έχει μάθει και στα δύσκολα και στα εύκολα. Και έτσι δεν θα χαθεί από τη ζωή σου στην πρώτη δυσκολία, για την επόμενη αγκαλιά, που εύκολα θα πέσει στην ματαιοδοξία του.

Θα μείνει δίπλα σου και θα παλέψετε με ψυχή και αλήθειες στην μάχη της ζωής! Αυτοί οι άνθρωποι αξίζουν τελικά.

Αυτούς πρέπει να ψάχνεις στη ζωή σου!

Πηγή: loveletters.gr

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement