ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού γιατρός μέσα στο νοσοκομείο «Αττικόν», για μια… συνταγή γυαλιών

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού γιατρός μέσα στο νοσοκομείο «Αττικόν», για μια… συνταγή γυαλιών
Advertisement

Άγριος ξυλοδαρμός σημειώθηκε χτες το βράδυ στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο  «Αττικόν». Προκλήθηκαν ζημιές ύψους 15.000 ευρώ και τραυματίστηκε σοβαρά ένας οφθαλμίατρος.

Συγκεκριμένα το βράδυ της Τετάρτης, στις 9 το βράδυ, 25χρονη επισκέφτηκε το οφθαλμολογικό του νοσοκομείου, το οποίο βρισκόταν σε εφημερία, ζητώντας άδεια χορήγησης γυαλιών οράσεως.

Μετά από παραπομπή του γιατρού να έρθει την επόμενη μέρα, καθώς τα εφημερεύον νοσοκομεία αναλαμβάνουν κρίσιμα περιστατικά, η γυναίκα επέστρεψε στο οφθαλμολογικό με ένα άντρα, του οποίου τα στοιχεία δεν βγήκαν στην δημοσιότητα.

Ο άντρας, αφού ζήτησε το λόγο από το γιατρό γιατί δεν χορήγησε τη συνταγή γυαλιών, άρχισε να τον χτυπάει με μπουνιές στο πρόσωπο, σπάζοντας  ότι έβρισκε μπροστά του, προκαλώντας υλικές ζημιές 15.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γιατρός χρειάστηκε να μεταφερθεί άμεσα για τις πρώτες βοήθειες ενώ υπεβλήθη και σε σειρά εξετάσεων για να διαπιστωθούν οι όποιες βλάβες.

Η διοικητής  του Αττικού νοσοκομείου ,Ευαγγελία Γιαννακάκου, δήλωσε στο iefimerida, πως το προσωπικό του νοσοκομείου νιώθει απροστάτευτο, ενώ η ασφάλεια δεν επαρκεί για να ελέγξει τη τεράστια έκταση του νοσοκομείου.

Πηγή

Advertisement