ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Ο 78χρονος «ξανθός μάγος» βίαζε τη 16χρονη βαφτιστήρα του – Την ανάγκαζε να κάνει χρήση ουσιών (βίντεο)

Θεσσαλονίκη: Ο 78χρονος «ξανθός μάγος» βίαζε τη 16χρονη βαφτιστήρα του – Την ανάγκαζε να κάνει χρήση ουσιών (βίντεο)
Advertisement

Πίσω απ’ τα κάγκελα της φυλακής οδηγείται ο 78χρονος μάγος όπου φέρεται πως βίαζε κατ’ εξακολούθηση την ανήλικη βαφτιστήρα του

.

Για δεκαετίες διασκέδαζε μικρούς και μεγάλους με τα μαγικά και τα τρικ που έκανε, γέμιζε πλατείες θέατρα και music halls μέχρι και θρυλικά καζίνο στο Las Vegas. Ειδικά τα παιδιά τον λάτρευαν έστω κι αν τα δυνατά του νούμερα προκαλούσαν ακόμα και λιποθυμίες στο κοινό.

Ο «ξανθός μάγος» θάμπωσε την φήμη του στο άκουσμα πως συνελήφθη για κατ’ επανάληψη βιασμούς σε βάρος της 16χρονης βαφτιστήρας του. Το κορίτσι προχώρησε σε καταγγελία σε βάρος του στην υποδιεύθυνση ανηλίκων Θεσσαλονίκης και υποστήριξε πως όλα γίνονταν κατά τα διαστήματα από το καλοκαίρι του 2020 έως το 2021 στο κτήμα του κατηγορούμενου στην Χαλκιδική.

Όπως κατέθεσε τον επισκεπτόταν τακτικά και πολύ συχνά στον χώρο βρίσκονταν μόνοι τους. Η ίδια τον κατηγορεί πως για να μην αντιδράει της έδινε αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες.

Μετά την καταγγελία που έγινε ο 78χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε σε ανακριτή όπου αρνήθηκε τις κατηγορίες. Τα λεγόμενά του δεν έπεισαν τους δικαστικούς λειτουργούς που διέταξαν την προφυλάκισή του.

 

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement