ΓΥΝΑΙΚΑ

Τετράγωνο καρέ: Αυτή είναι η τάση του 2021 και το trend hair του Δεκεμβρίου

Τετράγωνο καρέ: Αυτή είναι η τάση του 2021 και το trend hair του Δεκεμβρίου
Advertisement

Τετράγωνο καρέ η τάση του 2021 και το trend hair του Δεκεμβρίου! Η αλήθεια είναι πως αυτόν τον Δεκέμβρη μία αλλαγή στα μαλλιά μας έχει διπλή σημασία και αξία για εμάς. Πρώτα από όλα μετά από την δεύτερη καραντίνα σίγουρα οι περισσότερες από εμάς θα έχουν ανάγκη από μία ανανέωση.

Δεύτερον, τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και θέλουμε να τα υποδεχτούμε πιο όμορφες από ποτέ! Μπορεί αυτόν τον Δεκέμβρη να ζήσουμε διαφορετικά Χριστούγεννα, όμως όπως και να ‘χει έχουμε ανάγκη να είμαστε εντυπωσιακές για να υποδεχτούμε το νέο έτος που μας περιμένει στην γωνία.

Ο Δεκέμβρης του 2020 θα είναι ο μήνας όπου το τετράγωνο καρέ θα υπερισχύσει στα trends των γυναικείων κουρεμάτων! Άλλωστε το τετράγωνο καρέ είναι η αγαπημένη επιλογή πολλών γυναικών στο Hollywood αλλά και σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο εδώ και πολλά χρόνια.

Προσδίδει μία φινέτσα στο γυναικείο στιλ και μία αυστηρή γοητεία στο γυναικείο πρόσωπο. Είναι αρκετά trendy και όσο πιο αυστηρό και ανδρόγυνο είναι, τόσο πιο trendy και in fashion θεωρείται. Στο σημερινό άρθρο θα δούμε όλα τα μήκη που μπορείς να επιλέξεις για να υιοθετήσεις το τετράγωνο καρέ που σου ταιριάζει περισσότερο.

Η παρακάτω ιδέα με τετράγωνο καρέ σε καστανά μαλλιά είναι all time classic. Ένα αυστηρό τετράγωνο καρέ που όμως δεν έχει χάσει την θηλυκότητα του! Ταιριάζει σε γυναίκες που θέλουν να αναδείξουν την φινέτσα και την γοητεία τους και είναι μία αρκετά safe επιλογή που ταιριάζει στις περισσότερες από εμάς!

Κοντό τετράγωνο καρέ σε καστανά μαλλιά

Αν έχετε μαγουλάκια και φοβάστε ότι το πολύ κοντό τετράγωνο καρέ θα σας τα τονίσει μπορείτε να το αποφύγετε! Μπορείτε να υιοθετήσετε το παρακάτω μήκος τετράγωνου καρέ. Άλλωστε το τετράγωνο καρέ έχει πάρει την ονομασία του, από την ιδιότητά του να είναι όλα τα μαλλιά κομμένα ακριβώς στο ίδιο μήκος.

Άλλη μία safe και ιδιαίτερα εντυπωσιακή επιλογή για όλες τις γυναίκες. Ταιριάζει σε γυναίκες κάθε ηλικίας αφού είναι τόσο νεανικό και τόσο σικ κούρεμα ταυτοχρόνως. Ένα τετράγωνο καρέ που δεν είναι πολύ κοντό έτσι ώστε να μπορεί να το υιοθετήσει κάθε γυναίκα αλλά είναι όσο σικ και trendy έχουμε ανάγκη!

Η παρακάτω επιλογή για τετράγωνο καρέ ταιριάζει πολύ στις γυναίκες που έχουν ίσια μαλλιά! Φυσικά μπορεί να δείξει όμορφο και σε σπαστά μαλλιά αλλά θεωρούμε ότι στα ίσια μαλλιά το συγκεκριμένο τετράγωνο καρέ έχει όλη την λάμψη που του αναλογεί! Ένα άκρως νεανικό κούρεμα που θα εντυπωσιάσει!

Τετράγωνο καρέ σε μαύρα μαλλιά

Πολλές νέες κοπέλες διαβάζοντας το άρθρο ίσως σκεφτούν ότι το τετράγωνο καρέ είναι λίγο συντηρητικό για τα γούστα τους. Εμείς όμως πιστεύουμε ότι κανένα κούρεμα, χτένισμα, μακιγιάζ ή outfit δεν είναι συντηρητικό ή extreme από μόνο του.

Αν λοιπόν θέλεις να κάνεις μία αλλαγή αλλά είσαι πολύ rock το τετράγωνο καρέ δεν πρόκειται να σου χαλάσει το image. Ίσα ίσα μπορεί να σε βοηθήσει να βγάλεις στην επιφάνεια ακόμη και την punk μεριά σου!

Οι περισσότερες γυναίκες στην Ελλάδα δεν έχουν ολόισια μαλλιά. Τα σπαστά ακανόνιστα μαλλιά είναι ένα χαρακτηριστικό που οι περισσότερες Ελληνίδες έχουμε. Μπορεί να έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε το τετράγωνο καρέ σε γυναίκες με ίσια μαλλιά όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να το προσαρμόσουμε στα δεδομένα μας.

Η παρακάτω εικόνα δείχνει πως ακόμη κι ένα πολύ κοντό τετράγωνο καρέ, δείχνει όμορφο ακόμη και σε σπαστά ακανόνιστα μαλλιά. Ίσα ίσα βγάζει στην επιφάνεια μία καλλιτεχνική μεριά μας, αφού θα μας κάνει να δείχνουμε σαν μποέμ προσωπικότητες!

Μπορείς λοιπόν να υιοθετήσεις το τετράγωνο καρέ χωρίς να φοβάσαι ότι θα κάψεις τα μαλλιά σου από την ισιοτική.

Κοντό τετράγωνο καρέ με φραντζάκια σε μαύρα μαλλιά

Διάλεξε ένα αυστηρό τετράγωνο καρέ για να δείξεις ότι ακόμη και το πιο αυστηρό κούρεμα μπορεί πραγματικά να είναι η πιο hot και νεανική πρόταση του φετινού Δεκέμβρη! Ένα τετράγωνο καρέ μπορεί να ταιριάξει σε κάθε γυναίκα και μέχρι τώρα οι φωτογραφίες μας, το έχουν αποδείξει.

Πόσο όμορφη εικόνα; Μία νέα φρέσκια κοπέλα με ένα γλυκό τετράγωνο καρέ με αφέλειες. Δεν φταίει το μοντέλο. Κι εσύ μπορείς να δείξεις το ίδιο όμορφη και φρέσκια διαλέγοντας ένα τετράγωνο καρέ με αφέλειες κι ένα γλυκό χρώμα για να το κάνεις λιγότερο αυστηρό!

Το τετράγωνο καρέ μπορεί να γίνει η πιο in fashion πρόταση όπως αναφέραμε και στον πρόλογο. Η παρακάτω εικόνα το αποδεικνύει! Ένα τετράγωνο καρέ, αυστηρό σε ξανθές αποχρώσεις κάνει το μοντέλο της φωτογραφίας να μοιάζει με top model! Ακόμη να το επιλέξεις;

Κοντό τετράγωνο καρέ σε ξανθά μαλλιά με αφέλειες

Το τετράγωνο καρέ μπορεί να είναι η πιο μοντέρνα πρόταση του Δεκέμβρη για το 2020, όμως  μπορείς να το κάνεις να δείξει πιο vintage με μερικά κολπάκια. Ένα από αυτά τα κολπάκια είναι να κάνεις αφέλειες και όταν χτενίζεσαι να γυρίζεις ελαφρώς τις άκρες του καρέ σου αλλά και των αφελειών σου. Χτένισμα και κούρεμα από μία άλλη, αγαπημένη εποχή.

Πολλές γυναίκες φοβούνται ότι το τετράγωνο καρέ δεν μπορεί να είναι πολύ μοντέρνο και νεανικό για το στιλ τους. Παρόλα αυτά η παρακάτω εικόνα αποδεικνύει ότι ένα αυστηρό τετράγωνο καρέ μπορεί να ταιριάξει ακόμη και σε μία γυναίκα 40 και άνω με παιδάκια, που θέλει να δείχνει συντηρητική.

Ένα εντυπωσιακό τετράγωνο καρέ μπορεί να δείξει ακόμη πιο εντυπωσιακό στα ξανθά μαλλιά! Είναι απλά υπέροχη επιλογή, άκρως μοντέρνα και πολύ πικάντικη! Επέλεξε το αν θέλεις να βγάλεις στην επιφάνεια την σ3ξυ πλευρά  σου!

Για το τέλος αφήσαμε το τετράγωνο καρέ που θεωρούμε ότι οι περισσότερες Ελληνίδες θα επιλέξουν. Γιατί όπως αναφέραμε και πιο πάνω, οι περισσότερες Ελληνίδες έχουν σπαστά ακανόνιστα μαλλιά και μπορεί ένα αυστηρό τετράγωνο καρέ σε κοντό μήκος να τις δυσκολέψει.

Το παρακάτω μήκος τετράγωνου καρέ με ελαφρύ φιλάρισμα μπορεί να ταιριάξει απόλυτα στις γυναίκες της Ελλάδας. Είναι μοντέρνο, είναι τετράγωνο καρέ και φυσικά θα είναι η απόλυτη τάση για τον Δεκέμβρη του 2020!

All photos via Pinterest

Πηγή: daddy-cool.gr

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement