ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Στα λευκά οι αδερφές της 19χρονης Αναστασίας στην κηδεία της, τα συγκλονιστικά λόγια της μητέρας στον ιερέα

Τέμπη: Στα λευκά οι αδερφές της 19χρονης Αναστασίας στην κηδεία της, τα συγκλονιστικά λόγια της μητέρας στον ιερέα
Advertisement

Θλίψη και οδύνη επικράτησε στο τελευταίο αντίο στη 19χρονη Αναστασία Παπαγγελή, που έχασε τη ζωή της στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Η τελευταία πράξη του δράματος γράφτηκε σήμερα στη Λυκούρια Καλαβρύτων και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Λυκούριας, τόπο καταγωγής της 19χρονης, η οποία συγκαταλέγεται στα 57 θύματα της τραγωδίας.

Τέμπη: Στα λευκά οι αδερφές της 19χρονης Αναστασίας στην κηδεία της, τα συγκλονιστικά λόγια της μητέρας στον ιερέα - Εικόνα 1 Τέμπη: Στα λευκά οι αδερφές της 19χρονης Αναστασίας στην κηδεία της, τα συγκλονιστικά λόγια της μητέρας στον ιερέα - Εικόνα 2

Ο πατέρας της Αναστασίας, Ηλίας Παπαγγελής, είναι γιατρός ορθοπαιδικός στο Παλαιό Φάληρο και η μαμά της εργάζεται κι αυτή στον χώρο της Υγείας.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, η μητέρα της, τραγική φιγούρα στην κηδεία της 19χρονης, είπε στον ιερέα ότι: “Τη βάφτισες και το επόμενο που περίμενα ήταν να την παντρέψεις. Σε καμία περίπτωση δεν είχα σκεφτεί ότι θα ερχόμουν εδώ για να κηδέψω το παιδί μου”.

Οι αδελφές της ντύθηκαν στα λευκά για πουν το ύστατο χαίρε στη 19χρονη. Αξίζει να σημειωθεί, ότι και η μεγαλύτερη αδελφή της θα ταξίδευε με τη μοιραία αμαξοστοιχία, όμως προτίμησε να δώσει έμφαση στο διάβασμα για τις σπουδές της στη συμπρωτεύουσα.

Τέμπη: Στα λευκά οι αδερφές της 19χρονης Αναστασίας στην κηδεία της, τα συγκλονιστικά λόγια της μητέρας στον ιερέα - Εικόνα 3

Η οικογένεια, οι συγγενείς και φίλοι της 19χρονης παρέστησαν στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου για να αποχαιρετήσουν την κοπέλα, μην μπορώντας ακόμα να πιστέψουν πώς χάθηκε τόσο άδοξα και πρόωρα.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, η σορός της Αναστασίας μπήκε σε λευκό φέρετρο για το τελευταίο “ταξίδι”…

Τέμπη: Στα λευκά οι αδερφές της 19χρονης Αναστασίας στην κηδεία της, τα συγκλονιστικά λόγια της μητέρας στον ιερέα - Εικόνα 4

Η Αναστασία επέβαινε στο τρίτο βαγόνι της επιβατικής αμαξοστοιχίας και επέστρεφε στη Θεσσαλονίκη όπου σπούδαζε στη Γεωπονική Σχολή στο ΑΠΘ.

Τέμπη: Στα λευκά οι αδερφές της 19χρονης Αναστασίας στην κηδεία της, τα συγκλονιστικά λόγια της μητέρας στον ιερέα - Εικόνα 5

“Ήταν ένα γλυκύτατο κορίτσι με χαμόγελο, καλοσύνη, από καλή οικογένεια. Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό το κορίτσι”, είπε στο MEGA οικογενειακός φίλος. “Ένα γιατί μας τρώει όλους. Τόσο άδικα”.

Τέμπη: Στα λευκά οι αδερφές της 19χρονης Αναστασίας στην κηδεία της, τα συγκλονιστικά λόγια της μητέρας στον ιερέα - Εικόνα 6

ΑΠΘ: “Θρηνούμε για τους 9 φοιτητές μας – Η μεγαλύτερη τραγωδία στην ιστορία του Πανεπιστημίου”

Την βαθύτατη θλίψη των πρυτανικών αρχών του ΑΠΘ για την απώλεια των 9 φοιτητών στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη εκφράζει σχετική ανακοίνωση του Πανεπιστημίου.

“Στο ΑΠΘ βιώνουμε τη μεγαλύτερη τραγωδία στην ιστορία του. Θρηνούμε για τους 9 φοιτητές μας που έχασαν τη ζωή τους”, τονίζουν οι Πρυτανικές Αρχές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης σε ανακοίνωσή τους για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

“Είμαστε δίπλα στους 26 τραυματίες φοιτητές μας. Είμαστε όλοι μας συντετριμμένοι. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν την οδύνη μας και όλων των μελών της Πανεπιστημιακής Κοινότητας”, υπογραμμίζουν. “Καλό παράδεισο στα παιδιά μας. Συλλυπητήρια και κουράγιο στις οικογένειες και τους δικούς τους ανθρώπους. Καλή ανάρρωση στους τραυματίες”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement