ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ

Στον καβγά αντί να φεύγει να σε αρπάζει και να σε φιλάει

Στον καβγά αντί να φεύγει να σε αρπάζει και να σε φιλάει
Advertisement

Να σε γουστάρει γι’ αυτό που είσαι. Για τις αγκαλιές και το πάθος σου. Για τα νεύρα και την κυκλοθυμία σου. Για τον κυνισμό σου ο οποίος θα τον βγάζει απ’ τα ρούχα του. Να έχει αγγίξει τον απόλυτο έρωtα για πάρτη σου και μόνο. Να νιώθει πως σε αγαπάει όσο τίποτε ενώ θα καβγαδίζετε και θα θέλει να σε χαστουκίσει. Να τον φέρνεις αντιμέτωπο με τα όρια του και να τα μετακινεί πριν το πάρεις χαμπάρι για να σε αντέξει λίγο ακόμη. Να μην μπορεί να ηρεμήσει χωρίς εσένα όταν θα είσαι ο λόγος που θα έχει γίνει ήδη έξω φρενών. Έναν τέτοιο άνθρωπο αν έχεις δίπλα σου σου επιτρέπω να νιώσεις τυχερός.

Αν μπορείς να αντισταθείς στον έρωtα δεν είναι έρωtας. Αν μπορείς να ερωτeυτείς παραμένοντας λογικός τότε κάτι δεν κολλάει. Ο ερωtευμένος είναι γεμάτος διχασμούς κι αντιφάσεις, θαρρείς απ’ τη φύση του. Γι’ αυτό σου εύχομαι να βρεις έναν άνθρωπο που να το ζει για σένα στα γερά και να γουστάρει. Εκείνη η αίσθηση που σου αφήνει μια γεμάτη αντικρουόμενα συναισθήματα αγκαλιά κατά τη διάρκεια ενός καβγά είναι ανεπανάληπτη. Βρες έναν άνθρωπο τόσο τρελό όσο χρειάζεται για να μετατρέπει αυτομάτως τα συναισθήματα του με παιδική παρορμητικότητα σε ό,τι απαιτεί η περίσταση για να είστε καλά μαζί. Για να είσαι εσύ καλά μαζί του.

Βρες έναν παθιασμένο άνθρωπο έτοιμο να σε αρπάξει και να σε φιλήσει κάνοντας σε να δεις αστεράκια, αντί να σου τα χώσει που θα τον έχεις φέρει πάλι στο αμήν. Έναν άνθρωπο ικανό να βγάλει τον καλύτερο σου εαυτό ακόμη και μέσα απ’ τις άσχημες στιγμές σου. Που θα βλέπει πόσο νευρόσπαστο μπορείς να γίνεις κι εκείνος με αυθάδεια να κοροϊδεύει το ανυπόστατο πείσμα σου κολλώντας σε στον τοίχο για να σε κάνει στο τέλος να ξεσπάσεις πάνω του με πιο εποικοδομητικούς τρόπους.

Βρες αυτόν τον τόσο ερωtευμένο μαζί σου άνθρωπο με την τόση αυτοπεποίθηση που θα καταλήγει να σε κάνει να φωνάζεις από ηδονή ξεχνώντας τον λόγο που μέχρι πριν λίγο φώναζες έξαλλος μαζί του ή δίπλα του. Τον άνθρωπο που δε θα τα παρατάει με την ουρά στα σκέλια μπροστά στην πρώτη δυσκολία ή διαφωνία. Που δε θα φοβάται τα εκρηκτικά σου συναισθήματα και που αντί αυτού θα είναι ο μόνος έτοιμος να μάθει να τα διαχειρίζεται αν δεν ξέρει ήδη.

«Give me all your true hate and I’ll translate it in our bed into never seen passion», λέει ο στίχος του γνωστού άσματος. Βρες αυτόν τον τόσο τρελό για σένα άνθρωπο που όταν θα σε κοιτάει στα μάτια θα σε κάνει να ξεχνάς το γιατί μέχρι πριν λίγο δεν μπορούσες να τον βλέπεις μπροστά σου. Βρες εκείνο το ερωtευμένο θρασίμι που δε θα σκαμπάζει από αναποδιές και που για τα δικά σου μάτια θα μπορούσε να εφεύρει δράκους μόνο και μόνο για να τους σκοτώσει μετά και να σε εντυπωσιάσει. Που θα έβρισκε για σένα τη δύναμη να σε συγχωρήσει για όσα από κανένα άλλον δε θα άντεχε.

Εν ολίγοις βρες τον άνθρωπο που κάθε του κίνηση εξαιτίας σου θα φωνάζει «είμαι ερωtευμένος» κι η γλώσσα του σώματος του θα δείχνει εσένα. Κι αυτό δε θα μπορούσε να είναι φυσικά επίταξη μιας και κανένα συναίσθημα δεν ελέγχεται αλλά ευχή.

Συντάκτης: Έλλη Πράντζου
Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement