ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στην Κρήτη: 4χρονο κοριτσάκι εξέπνευσε μετά από επέμβαση για «κρεατάκια»

Σοκ στην Κρήτη: 4χρονο κοριτσάκι εξέπνευσε μετά από επέμβαση για «κρεατάκια»
Advertisement

Ένα τετράχρονο κοριτσάκι από τη Νεάπολη Λασιθίου άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή, μετά από επέμβαση ρουτίνας σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το παιδί εισήχθη σε κλινική του Βενιζέλειου Νοσοκομείου προκειμένου να υποβληθεί σε εγχείρηση και να αφαιρεθούν «κρεατάκια». Όμως, παρουσίασε επιπλοκές και μεταφέρθηκε στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, εξέπνευσε.

Τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο του παιδιού αναμένεται να δώσει η νεκροψία-νεκροτομή.

«Θέλω να μάθω την αλήθεια»
«Το παιδί μου μπήκε στο Βενιζέλειο για μια απλή εγχείρηση για κρεατάκια και σωληνάκια στα αυτιά. Δεν είχε κάποιο πρόβλημα, ούτε γνωρίζαμε αν είχε κάποια αλλεργία. Θέλω να μάθω την αλήθεια». Με αυτά τα λόγια ο πατέρας του 4χρονου κοριτσιού ζητά να μάθει την αιτία που το μικρό αγγελούδι έσβησε στην ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Δεν θέλησε να πει κάτι παραπάνω περιμένοντας τη νεκροψία – νεκροτομή. Οι γονείς του 4χρονου κοριτσιού έβαλαν μάλιστα και τεχνικό σύμβουλο την Ελπίδα Σπανουδάκη, η οποία θα παρεβρεθεί στην νεκροψία – νεκροτομή που αναμένεται να διενεργηθεί το απόγευμα.

Πηγή

Advertisement