ΕΛΛΑΔΑ

Στην αντεπίθεση η Δήμητρα Λιάνη: Δεν ξέρω τι έκανε με τις άλλες, σε εμένα ο Ανδρέας ήταν πιστός

Στην αντεπίθεση η Δήμητρα Λιάνη: Δεν ξέρω τι έκανε με τις άλλες, σε εμένα ο Ανδρέας ήταν πιστός
Advertisement

Μαργαρίτα Παπανδρέου και Δήμητρα Λιάνη διασταυρώνουν ξανά τα ξίφη τους, μέσα από τις σελίδες βιβλίων τους.

Η μεταξύ τους κόντρα έχει έρθει ξανά στην επικαιρότητα, μετά από την κυκλοφορία του βιβλίου «Ερωτας και εξουσία» της Μαργαρίτας Παπανδρέου, όπου περιγράφει τον Ανδρέα Παπανδρέου ως άπιστο και τον παρομοιάζει με αλκοολικό, ενώ από τις βολές της δεν ξεφεύγει η Δήμητρα Λιάνη, στην οποία αναφέρεται ως «η αεροσυνοδός».

Επειτα από τη δημοσιοποίηση αποσπασμάτων του βιβλίου και από τις συζητήσεις που αυτά προκάλεσαν, η Δήμητρα Λιάνη πέρασε στην αντεπίθεση. «Δεν ξέρω τι έκανε με όλες τις άλλες. Σε εμένα πάντως ήταν απόλυτα πιστός», ήταν το ξέσπασμά της, σύμφωνα με την Real News, ενώ σε όσους τη ρωτούν πώς μπορεί να είναι σίγουρη για την αφοσίωση του Ανδρέα Παπανδρέου απαντά «Σε αυτό είμαι απόλυτα κάθετη. Ο Ανδρέας ήταν απόλυτα πιστός σε μένα. Ζούσαμε μαζί 24 ώρες το 24ωρο για 10 χρόνια και 54 ημέρες».

Μάλιστα, καυτηρίασε και τη στάση των παιδιών του Ανδρέα Παπανδρέου απέναντι στο βιβλίο της μητέρας τους. «Τρεις γιοι βλέπουν τη μητέρα τους να απoδομεί την πολιτική ιστορία του πατέρα τους και χασκογελούν σαν να είναι κατόρθωμα. Αυτό θα ενοχλήσει τον ελληνικό λαό», φέρεται να είπε σε φίλους της, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Πάντως, η… επίσημη απάντησή της; αναμένεται μέσα από το δικό της βιβλίο, το οποίο θα κυκλοφορήσει πριν από τα Χριστούγεννα, με τίτλο «Η οργή του Ανδρέα».

 

Πηγή

Advertisement