ΕΛΛΑΔΑ

Η στιγμή της αποφυλάκισης της Βίκυς Σταμάτη [εικόνες & βίντεο]

Η στιγμή της αποφυλάκισης της Βίκυς Σταμάτη [εικόνες & βίντεο]
Advertisement

Αποφυλακίστηκε η Βίκυ Σταμάτη μετά την απόφαση του Δικαστηρίου να μην καταβάλει την εγγύηση των 50.000 ευρώ, λόγω των capital controls, αρκεί να παραδώσει το διαβατήριό της.

Η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου, έφυγε από το Δρομοκαΐτειο, όπου εκρατείτο, με την κλούβα της ΕΛΑΣ για να πάει στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού. Εκεί θα δώσει το εξιτήριο και το χαρτί της Εισαγγελίας που ορίζει την αποφυλάκισή της υπό όρους και θα αφεθεί ελεύθερη αν προλάβουν οι αρχές εκεί τις διαδικασίες, πριν νυχτώσει.

Φεύγοντας η Βίκυ Σταμάτη χαιρέτησε μέσα από την κλούβα τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Ο εκ των συνηγόρων της Γιάννης Παγορόπουλος δήλωσε:

«Είναι μια ιδιαίτερη ημέρα για την Βίκυ Σταμάτη, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Ευχαριστούμε τις εισαγγελικές αρχές και την πολιτεία. Για τα χρήματα της εγγύησης, είναι ένα ποσό που θα δυσκολευτούμε να το συγκεντρώσουμε αλλά θα προσπαθήσουμε. Ο Ακης Τσοχατζόπουλος από τις φυλακές δηλώνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος που η σύζυγός του θα επιστρέψει στο παιδί τους.

Ο έτερος συνήγορός της Φραγκίσκος Ραγκούσης ρωτήθηκε αν τα χρήματα της εγγύησης θα βρεθούν από τους «φίλους του Ακη»: «Οταν χάσεις την δύναμή σου όλοι σε ξεχνούν. Ποιοι φίλοι του Ακη; Δεν ξέρουμε εμείς κανέναν φίλο του» δήλωσε. Πρόσθεσε δε πως όπως υποστήριζε η υπεράσπιση από την αρχή, ο καλύτερος τρόπος για να ξεπεράσει τα ψυχολογικά προβλήματά της η Βίκυ Σταμάτη ήταν να βρεθεί κοντά στο παιδί της.

 

 

Πηγή

Advertisement