
Την πρώτη του εμφάνιση μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από το Survivor All Star πραγματοποίησε ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά, «Καλό μεσημεράκι».
Ο Στάθης, γύρισε από τον Άγιο Δομίνικο πριν από μερικές ημέρες, μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από reality επιβίωσης και τα όσα έγιναν με την Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία του είπε ψέματα για τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.
«Ήταν για εμένα πολύ ωραία έκπληξη η αποχώρησή μου. Είμαι σταθερός, όταν πω κάτι αυτό είναι. Το επεξεργαζόμουν γιατί έβλεπα ότι το παιχνίδι παίρνει διαφορετική τροπή και από αυτό που έχω ζήσει και από τη νοοτροπία μου. Έπαιξαν ρόλο η Ελευθερία και η Ευρυδίκη, αλλά ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα είναι ανθρωποφάγο αλλά έγινε απάνθρωπο στον βωμό του χρήματος. Εγώ έχω στο μυαλό μου ότι στον βωμό της αξιοπρέπειας τα πάντα. Είπα χαρισμά σας τα λεφτά, μπροστά στην αξιοπρέπειά μου και τα προσωπικά μου…», είπε αρχικά ο Στάθης Σχίζας.
«Το παιχνίδι είναι ένα προϊόν μοντάζ, κάποια πράγματα μπορεί να μην φαίνονται όπως είναι. Εγώ είμαι καλά, ήταν επιλογή μου. Δεν μπορώ να κάνω μαθήματα ηθικής στην κόρη μου κι εγώ να κάθομαι εκεί και να ανέχομαι όλα αυτά για τα χρήματα. Καλώς ή κακώς ήμουν σε ένα παιχνίδι που τα περισσότερα παιδιά ταυτίζονται με εμέας. Προτιμώ να ταυτίζονται με έναν άνθρωπο που έχει αξιοπρέπεια», πρόσθεσε.
«Η Ελευθερία ήταν στην ουσία το εκτελεστικό όργανο. Όχι ότι αυτό της αναιρεί ότι είναι υπεύθυνοι. Είχε βρει ο Πρίαμος τρόπο να τη χειραγωγεί. Ήταν μια κοπέλα που όταν μπήκε έκατσα 3-4 ώρες να ακούσω τι έγινε με τον Μάριο. Ήταν πολύ πληγωμένη, αλλά μετά με τον Μάριο ήρθαν πιο κοντά. Εγώ δεν θα μπω στα προσωπικά τους και μάλιστα το παραδέχτηκε και μόνη της σε προσωπική της συνέντευξη… Επειδή είδα κι εγώ off κάμερα, όντως την έβαλε. Της έλεγε “του τα είπες όλα;”. Είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη. Ήταν η σταγονίτσα, γιατί λέω “που αλλού θα φτάσουν;”. Όταν ήρθε η Ελευθερία και μου το είπε της λέω “γιατί μου το λές” και μου είπε για να μου ρίξει την ψυχολογία», εξήγησε ο Στάθης Σχίζας.
«Δεν είναι κολλητές φίλες με την Αλέξάνδρα και έμαθα ότι κοιμήθηκε η Ελευθερία στο σπίτι μου. Μπήκε, μετά έγινε το σκηνικό με τον Μπάρτζη και μετά ήρθε να μου πει ό,τι μου είπε. Μετά είπε ότι ισχύει αυτό που είπε ο Μπάρτζης ότι βρίσκονται με τον Μάριο. Πιο πολύ ψυχολογικά κουράστηκα», επεσήμανε.
Για το κινητό της Ασημίνας και της Δαλάκας: «Εγώ με τα μάτια μου δεν είδα, μόνο ο Μπάρτζης. Για την Κατερίνα δεν το πίστεψα, για την Ασημίνα θα μπορούσα να το πιστέψω. Την Δαλάκα την πήρε η μπάλα θεωρώ. Η παραγωγή κάνει τα πάντα για να στο κάνει δύσκολο και φέτος πολύ παραπάνω. Η παραγωγή έχει βάλει απίστευτα μέτρα».
Για την επαφή ανάμεσα σε Πρίαμο -Καλύβα: «Μόλις το είδα είπα “μπράβο τσαγανό”».
«Ο Μαρτίκας είναι αυθόρμητος, δεν κάνει στρατηγικές. Πολλές φορές έχει πει αλήθειες. Δεν είχα πολλές επαφές με τον Σάκη, είναι μαζί με τον Πρίαμο. Η Μαριαλένα στηρίζει πιο πολύ τα βράδια τον Σάκη…», είπε με υπονοούμενο.
«Ο Χανταμπάκης, εγώ δεν τον ήξερα. Ο άνθρωπος καταλαβαίνω ότι είχε περάσει πολύ δύσκολα, δεν θέλω να το κρίνω. Εγώ θέλω να ζητήσω συγγνώμη, όχι γι αυτά που είπα, αλλά επειδή δεν έπρεπε να τα πω. Ο κόσμος γνωρίζει, κρατάω για εμένα την άποψή μου», πρόσθεσε για τον Στέλιο Χανταμπάκη.
«Ο κόσμος είναι πάντα δίκαιος και διώχνει αυτόν που δεν πάει καλά αγωνιστικά. Ο Βασάλος είναι παίκτης ριάλιτι. Όντως το αντιπροσωπεύει αυτό. Αγωνιστικά δεν τον χρειάζεται, για χαβαλέ ναι, αλλά σιγά σιγά κόβει τον χαβαλέ το παιχνίδι. Νικητή θέλω τον Μπάρτζη, να προχωρήσει ο Παναγιώτης, άξια είναι η Σταυρούλα, αλλά κοπέλα δεν βλέπω για το τέλος, νομίζω θα είναι αντρική υπόθεση».
«Είμαι πιο καλά από ποτέ. Πήγα στην Τήνο με το που γύρισα. Είχα κάνει τάμα και ήθελα να πάω πριν από το παιχνίδι», αποκάλυψε.
-
LIFESTYLE
«Είμαι σε μια τέτοια φάση της ζωής μου»: Η Παναγιώταρου μιλά 1η φορά για τον “χωρισμό” από τον Στάθη Σχίζα(video)
-
LIFESTYLE
«Στα 43 μου συνεχίζω να ονειρεύομαι. Είναι αγοράκι!» Το μεγάλο δώρο ζωής για τη Φαίη Σκορδά(video)
-
LIFESTYLE
Χώρισε πρόσφατα: Ο νέος σύντροφος της Ευγενίας Σαμαρά μετά το τέλος της σχέσης με τον Γιάννη Ποιμενίδη (βίντεο)
-
LIFESTYLE
Τον έδωσε “στεγνά” η Κόνι Μεταξά: “Δεν δούλευε το εργαλείο του συντρόφου μου, δεν μου συμβαίνει συχνά”
-
LIFESTYLE
Φοβάται μην τη χάσει: Ο Πολυχρονιάδης έκανε “τατουάζ” το όνομά του στο πρόσωπο της Μελίνας, άφωνη η Βανδή
-
ΕΛΛΑΔΑ
Αθήνα: Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονου μαθητή στο σχολείο του – Συμμαθήτριά του τραβούσε βίντεο
-
ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ
Η μικρή Ρωσίδα με τα υπέροχα προσόντα
-
ΔΙΑΦΟΡΑ
Σπύρος Δημητρίου για Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Γίνεται να ξε-ερωτευτείς όχι να ξε-αγαπήσεις (βίντεο)
-
BEST VIDEOS
Θεσσαλονίκη: Αλεπού παίζει καθημερινά με σκυλάκια στο ρέμα της Πυλαίας (βίντεο)
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Καθολική αποθέωση στο «Παλατάκι» για τον Μπάνε Πρέλεβιτς! (βίντεο)
-
ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ
Μαίρη Βιτινάρος: Ποζάρει με το μπικίνι της αλά σέξι καουμπόισσα – Δείτε φωτογραφίες
-
LIFESTYLE
Δεν είδε τις κάμερες: Η Ιωάννα Τούνη βγήκε με τον Αλεξάνδρου & τον γιο της και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της
-
LIFESTYLE
Η απόλυτη χλιδή: Πόσο «πάει» η βραδιά στο 5άστερο «παλάτι» που μένει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο Παρίσι
-
LIFESTYLE
Το αποκάλυψε ο Λευτέρης Πανταζής για την Κόνι Μεταξά: «Η κόρη μου επέστρεψε στο σπίτι μου, μένουμε ξανά μαζί» (βίντεο)
-
LIFESTYLE
Έκοψε μαλλιά, έμεινε μισή, μοιάζει με ψεύτικη κούκλα: Η Ξένια του GNTM είναι ήδη το πιο όμορφο μοντέλο από όλες
-
LIFESTYLE
Τριαντάφυλλος: «Αν δεν μιλούσα εγώ για το Survivor All Star δεν θα το έβλεπε κανείς. Πληρώστε με για να λέτε το όνομά μου» (βίντεο)
-
ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
«Δεν με νοιάζει για τον γιο μου. Έχω μήνες να τον δω, δε μου λείπει καθόλου» Χαμός με το ποστ αυτού του πατέρα
-
MEDIA
Αποθεώθηκε το φινάλε της σειράς «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη – «Σ’ αγαπάω όπως είσαι»
-
ΔΙΑΦΟΡΑ
Ο «Απορριμματοφορέας»: Το τραγούδι που έγραψε οδηγός απορριμματοφόρου και κάνει τον γύρο του διαδικτύου
-
ΔΙΑΦΟΡΑ
10 φυτά εσωτερικού χώρου που καθαρίζουν τον αέρα στο σπίτι σας καλύτερα από οποιαδήποτε συσκευή
-
LIFESTYLE
Παύλος Σιδηρόπουλος: Ο ασυμβίβαστος χαρακτήρας, ο χαμός της μητέρας του, η παράλυση και το τέλος από υπερβολική δόση
-
LIFESTYLE
Ποιος Μπισμπίκης; O Αλέξης Κούγιας χόρεψε βαρύ αντρικό ζεϊμπέκικο και «δίδαξε» τα πλήθη
-
ΕΛΛΑΔΑ
Άγιος Δημήτριος – Mall: «Παναγία μου σώσε μας», φώναζαν οι ανήλικοι τραυματίες
-
LIFESTYLE
«Όταν πηγαίνω τουαλέτα, μετά δεν πλένω τα χέρια μου. Απλά ανοίγω τη βρύση για να νομίζει ο άλλος ότι πλένομαι»
-
ΚΟΣΜΟΣ
Ενυδρείο στη Φλόριντα απελευθερώνει φάλαινα όρκα 2 τόνων έπειτα από 50 χρόνια αιχμαλωσίας
-
LIFESTYLE
Ο Θανάσης Ευθυμιάδης σκαρφαλωμένος στα δέντρα: «Περνάω μία δύσκολη περίοδο»
-
MEDIA
Survivor – Χαμπέρη: Είναι άδικο να έχει ταπεράκια,να κάνει παραγγελία στέλνοντας γράμματα, πρώτη συνέντευξη (βίντεο)
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο κουτούλησε τον Γκρίφιν και αποβλήθηκε (βίντεο)
-
ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
«Ευχαριστώ τους γονείς μου που δεν με εγκατέλειψαν»: Δάκρυσαν όλοι με την ιστορία της 14χρονης Δαυιδούλας
-
ΕΛΛΑΔΑ
Φράχτης στον Έβρο: Πώς θα είναι μετά την επέκταση – Παρατηρητήρια και αντιβαλλιστική προστασία