LIFESTYLE

Στάθης Σχίζας: «Η Ελευθερία ήταν στην ουσία το εκτελεστικό όργανο. Είχε βρει ο Πρίαμος τρόπο να τη χειραγωγεί. Είχαν έρθει πιο κοντά»

Στάθης Σχίζας: «Η Ελευθερία ήταν στην ουσία το εκτελεστικό όργανο. Είχε βρει ο Πρίαμος τρόπο να τη χειραγωγεί. Είχαν έρθει πιο κοντά»
Advertisement

Την πρώτη του εμφάνιση μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από το Survivor All Star πραγματοποίησε ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά, «Καλό μεσημεράκι».

Ο Στάθης, γύρισε από τον Άγιο Δομίνικο πριν από μερικές ημέρες, μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από reality επιβίωσης και τα όσα έγιναν με την Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία του είπε ψέματα για τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Ήταν για εμένα πολύ ωραία έκπληξη η αποχώρησή μου. Είμαι σταθερός, όταν πω κάτι αυτό είναι. Το επεξεργαζόμουν γιατί έβλεπα ότι το παιχνίδι παίρνει διαφορετική τροπή και από αυτό που έχω ζήσει και από τη νοοτροπία μου. Έπαιξαν ρόλο η Ελευθερία και η Ευρυδίκη, αλλά ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα είναι ανθρωποφάγο αλλά έγινε απάνθρωπο στον βωμό του χρήματος. Εγώ έχω στο μυαλό μου ότι στον βωμό της αξιοπρέπειας τα πάντα. Είπα χαρισμά σας τα λεφτά, μπροστά στην αξιοπρέπειά μου και τα προσωπικά μου…», είπε αρχικά ο Στάθης Σχίζας.

«Το παιχνίδι είναι ένα προϊόν μοντάζ, κάποια πράγματα μπορεί να μην φαίνονται όπως είναι. Εγώ είμαι καλά, ήταν επιλογή μου. Δεν μπορώ να κάνω μαθήματα ηθικής στην κόρη μου κι εγώ να κάθομαι εκεί και να ανέχομαι όλα αυτά για τα χρήματα. Καλώς ή κακώς ήμουν σε ένα παιχνίδι που τα περισσότερα παιδιά ταυτίζονται με εμέας. Προτιμώ να ταυτίζονται με έναν άνθρωπο που έχει αξιοπρέπεια», πρόσθεσε.

«Η Ελευθερία ήταν στην ουσία το εκτελεστικό όργανο. Όχι ότι αυτό της αναιρεί ότι είναι υπεύθυνοι. Είχε βρει ο Πρίαμος τρόπο να τη χειραγωγεί. Ήταν μια κοπέλα που όταν μπήκε έκατσα 3-4 ώρες να ακούσω τι έγινε με τον Μάριο. Ήταν πολύ πληγωμένη, αλλά μετά με τον Μάριο ήρθαν πιο κοντά. Εγώ δεν θα μπω στα προσωπικά τους και μάλιστα το παραδέχτηκε και μόνη της σε προσωπική της συνέντευξη… Επειδή είδα κι εγώ off κάμερα, όντως την έβαλε. Της έλεγε “του τα είπες όλα;”. Είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη. Ήταν η σταγονίτσα, γιατί λέω “που αλλού θα φτάσουν;”. Όταν ήρθε η Ελευθερία και μου το είπε της λέω “γιατί μου το λές” και μου είπε για να μου ρίξει την ψυχολογία», εξήγησε ο Στάθης Σχίζας.

«Δεν είναι κολλητές φίλες με την Αλέξάνδρα και έμαθα ότι κοιμήθηκε η Ελευθερία στο σπίτι μου. Μπήκε, μετά έγινε το σκηνικό με τον Μπάρτζη και μετά ήρθε να μου πει ό,τι μου είπε. Μετά είπε ότι ισχύει αυτό που είπε ο Μπάρτζης ότι βρίσκονται με τον Μάριο. Πιο πολύ ψυχολογικά κουράστηκα», επεσήμανε.

Για το κινητό της Ασημίνας και της Δαλάκας: «Εγώ με τα μάτια μου δεν είδα, μόνο ο Μπάρτζης. Για την Κατερίνα δεν το πίστεψα, για την Ασημίνα θα μπορούσα να το πιστέψω. Την Δαλάκα την πήρε η μπάλα θεωρώ. Η παραγωγή κάνει τα πάντα για να στο κάνει δύσκολο και φέτος πολύ παραπάνω. Η παραγωγή έχει βάλει απίστευτα μέτρα».

Για την επαφή ανάμεσα σε Πρίαμο -Καλύβα: «Μόλις το είδα είπα “μπράβο τσαγανό”».

«Ο Μαρτίκας είναι αυθόρμητος, δεν κάνει στρατηγικές. Πολλές φορές έχει πει αλήθειες. Δεν είχα πολλές επαφές με τον Σάκη, είναι μαζί με τον Πρίαμο. Η Μαριαλένα στηρίζει πιο πολύ τα βράδια τον Σάκη…», είπε με υπονοούμενο.

«Ο Χανταμπάκης, εγώ δεν τον ήξερα. Ο άνθρωπος καταλαβαίνω ότι είχε περάσει πολύ δύσκολα, δεν θέλω να το κρίνω. Εγώ θέλω να ζητήσω συγγνώμη, όχι γι αυτά που είπα, αλλά επειδή δεν έπρεπε να τα πω. Ο κόσμος γνωρίζει, κρατάω για εμένα την άποψή μου», πρόσθεσε για τον Στέλιο Χανταμπάκη.

«Ο κόσμος είναι πάντα δίκαιος και διώχνει αυτόν που δεν πάει καλά αγωνιστικά. Ο Βασάλος είναι παίκτης ριάλιτι. Όντως το αντιπροσωπεύει αυτό. Αγωνιστικά δεν τον χρειάζεται, για χαβαλέ ναι, αλλά σιγά σιγά κόβει τον χαβαλέ το παιχνίδι. Νικητή θέλω τον Μπάρτζη, να προχωρήσει ο Παναγιώτης, άξια είναι η Σταυρούλα, αλλά κοπέλα δεν βλέπω για το τέλος, νομίζω θα είναι αντρική υπόθεση».

«Είμαι πιο καλά από ποτέ. Πήγα στην Τήνο με το που γύρισα. Είχα κάνει τάμα και ήθελα να πάω πριν από το παιχνίδι», αποκάλυψε.

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement