ΑΣΤΕΙΑ

Ο Σωστός Τρόπος για να Μιλάς στο άλλο σου Μισό.

Ο Σωστός Τρόπος για να Μιλάς στο άλλο σου Μισό.
Advertisement

Υπάρχουν φορές που οι γυναίκες δεν καταλαβαίνουν τους άντρες, και το αντίθετο. Σπάνια οι άντρες καταλαβαίνουν τι ακριβώς θέλει να πει μια γυναίκα, όσο και να προσπαθούν. Για να διατηρήσετε μια καλή και υγιή σχέση, πρέπει να το προσπαθήσετε. Αν είστε μαζί στο τέλος της μέρας, τότε τελικά αυτό είναι που μετράει.

Ετοιμάσαμε ένα μίνι οδηγό για τις φράσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν να ζήσετε σε αρμονία με το άλλο σας μισό. Το πιο σημαντικό είναι να θυμάστε ότι μία δόση χιούμορ μπορεί να ρίξει τους τόνους σε κάθε ένταση και θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε και να θυμηθείτε πόσο αγαπάτε ο ένας τον άλλον.

Ο σωστός τρόπος να μιλάτε σε μια γυναίκα:

Ο Επικίνδυνος τρόπος:

Τι έχουμε για φαγητό; Τι είναι αυτό που φοράς; Γιατί είσαι τόσο φορτωμένη; Θα το φας πραγματικά αυτό; Τι έκανες όλη μέρα; Ο Αποδεκτός τρόπος:

Να σε βοηθήσω με το δείπνο; Σου πάει το καφέ! Μήπως υπερβάλλουμε; Θα ήθελες ένα μήλο; Ελπίζω να μην έκανες υπερωρίες σήμερα!

Ο Ασφαλής τρόπος:

Που θα ήθελες να πάμε για φαγητό; Δεν έχω λόγια! Πάρε τα χρήματά μου! Θες ένα κομμάτι σοκολάτας; Αυτή η ρόμπα φαίνεται ωραία πάνω σου!

Ο Τέλειος τρόπος:

Πάρε λίγο κρασί! Πάρε λίγο κρασί! Πάρε λίγο κρασί! Πάρε λίγο κρασί! Πάρε λίγο κρασί!

Ο σωστός τρόπος να μιλάς σε έναν άντρα!

Ο Επικίνδυνος:

Γίνε άντρας! Η μαμά μου πάντα έλεγε… Με αγαπάς; Πάντα τα κάνεις όλα λάθος… Σου είπα ότι θα γινόταν αυτό…

Ο Αποδεκτός τρόπος:

Αγάπη μου, δε μπορώ να το καταφέρω μόνη μου…Είσαι τόσο δυνατός! Βοήθησε με με αυτό το πράγμα! Πως ήταν η μέρα σου αγάπη μου; Είχες καμία πρόοδο με το Assassin’s Creed/Call of Duty; Μωρό μου/αγάπη μου/λατρεία μου με αγαπάς; Αγάπη μου είμαι σίγουρη ότι μπορείς να το καταφέρεις! Είσαι τόσο έξυπνος! Είσαι ο καλύτερος! Είμαι τόσο χαζή! Είσαι ιδιοφυΐα!

Ο Ασφαλής τρόπος:

Πως μπορείς και καταφέρνεις όλα αυτά τα πράγματα; Σε θαυμάζω! Αγάπη μου το φαγητό είναι έτοιμο! Θέλεις να δούμε ταινία και να πάμε για ύπνο; Σ” αγαπώ! Πιστεύω σε σένα! Θα τα καταφέρεις! Είσαι τόσο δυνατός! Δε φοβήθηκες; Πω πω! Είναι απίστευτο!

Ο Τέλειος τρόπος:

Συγχώρεσέ με Πασά μου! Συγχώρεσέ με Κύριέ μου! Ευγνωμονώ πόσο τυχερή είμαι, Σούπερμαν μου! Είσαι καταπληκτικός! Βασιλιά μου! Ήρωά μου! Σούπερμάν μου!
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement