ΕΛΛΑΔΑ

«Σόιμπλε και Γερμανία δεν ανέχονται την αλληλέγγυα στάση του ελληνικού λαού στους πρόσφυγες»

«Σόιμπλε και Γερμανία δεν ανέχονται την αλληλέγγυα στάση του ελληνικού λαού στους πρόσφυγες»
Advertisement

Κατά μέτωπο επίθεση εξαπολύει ο Μανώλης Γλέζος προς τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε με αφορμή τις πρόσφατες, επικριτικές δηλώσεις του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, για την στάση της Ελλάδας στο προσφυγικό ζήτημα.

Μέσω του blog «Κίνηση Ενεργοί Πολίτες», το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς τονίζει ότι άδικα κάποιοι αναζητούν την «ανθρώπινη πλευρά του Σόιμπλε» καθώς αυτή «δεν υπάρχει», ενώ τονίζει ότι ενοχλεί η στάση του ελληνικού λαού, ο οποίος εν μέσω χρεοκοπίας βρίσκεται στο πλευρό των προσφύγων, έναντι των Γερμανών «νοσταλγών του Χίτλερ» όπως τους χαρακτηρίζει που «πυρπολούν κέντρα κράτησης-φιλοξενίας».

Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο από το blog «Κίνηση Ενεργοί Πολίτες» υπό τον τίτλο «Ο Σόιμπλε έχει νευριάσει»:

Η «ανθρώπινη» πλευρά του Σόιμπλε.

“Άδικα θα την ψάξετε, τουλάχιστον στις δηλώσεις και στα πεπραγμένα του Γερμανού υπουργού.

Αν κάτι δεν ανέχεται η Γερμανική πλευρά και όσοι εκπροσωπούνται από τον Σόιμπλε είναι η στάση του Ελληνικού Λαού στο μεγάλο πρόβλημα της προσφυγικής κρίσης.

Τους ενοχλεί ότι στην Ελλάδα των 10 εκ. κατοίκων, έφτασαν 1 εκατομμύριο πρόσφυγες που βρήκε μια ζεστή αγκαλιά και έναν καλό λόγο.

Αυθόρμητα, χωρίς καμιά κρατική ενορχήστρωση.

Και αναφερόμαστε στους πολίτες .. όχι στην «κρατική μέριμνα».

Αντίθετα στη χώρα τους, οι νοσταλγοί του Χίτλερ καίνε και πυρπολούν κέντρα κράτηση-φιλοξενίας προσφύγων.

Και δεν έχει συλληφθεί κανένας τους!!!

Στη Γερμανία των 90 εκατομμυρίων έφτασαν 800 χιλιάδες πρόσφυγες και απειλείται η καθαρότητα της Αρίας φυλής!! και αυτό δεν μπορούν να το ανεχτούν όσοι εκφράζονται πολιτικά από τον Σόιμπλε.

Μια καθαρότητα που η Γερμανική κυριαρχία προσπάθησε να προστατέψει με την συνθήκη του Δουβλίνου. Την οποία δεν μπόρεσε – και δεν έπρεπε – να τηρήσει η πτωχευμένη  – ελέω Γερμανίας – Ελλάδα.

Ο Σόιμπλε έχει νευριάσει.

Είχε – συμπτωματικά – νευριάσει και πέρυσι ίδια μέρα

Σόιμπλε : Εκλογές εσείς μπορείτε να κάνετε, αρκεί να σας κυβερνάμε εμείς…  «Σόιμπλε και Γερμανία δεν ανέχονται την αλληλέγγυα στάση του ελληνικού λαού στους πρόσφυγες» - Εικόνα1και το έκανε πράξη …

Αυτό όμως που δεν δέχεται και τον εκνευρίζει, είναι ότι ο Ελληνικός λαός δείχνει με την στάση του ανωτερότητα και βάζει τα πράματα  στη σωστή σειρά.

Καταλαβαίνει ότι απέναντί του δεν θα έχει κυβερνήσεις που υποτάσσονται, αλλά έναν Ελληνικό Λαό που θα του υπενθυμίζει καθημερινά ότι ματαιοπονεί.

 
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement