ΤΑΞΙΔΙ

Σκωτία, μια χώρα βγαλμένη από άλλη εποχή

Σκωτία, μια χώρα βγαλμένη από άλλη εποχή
Advertisement

Παράθυρο σε μια άλλη εποχή, με τοπία που μοιάζουν ανέγγιχτα από τον άνθρωπο και από το χρόνο, αποτελούν οι παρακάτω φωτογραφίες από τη Σκωτία.

Ο 25χρονος George Turner από το Ντόρσετ αποτύπωσε στο φακό του την άχρονη τραχιά γοητεία του σκωτσέζικου τοπίου.

«Είναι απόκοσμο το θέαμα, υπάρχουν τόσες κρυμμένες κοιλάδες,  βράχοι και γκρεμοί που είναι αδύνατο να πλήξεις. Θα επιστρέψω τον Μάρτιο για να φωτογραφίσω την απίθανη άγρια ζωή της Σκωτίας- και την απειλούμενη σκωτσέζικη αγριόγατα», λέει ο ίδιος στη Daily Mail.

Με τα χρώματα να εκρήγνυνται και τη φύση να εναλλάσσει το γλυκό και το άγριο πρόσωπό της, οι φωτογραφίες του μοιάζουν άλλοτε με πίνακα ζωγραφικής κι άλλοτε με εικόνες του… πλανήτη Άρη.

Σκωτία, μια χώρα βγαλμένη από άλλη εποχή - ΕικόναBuachaille Etive Mòr Σκωτία, μια χώρα βγαλμένη από άλλη εποχή - Εικόνα1Λόφοι Cuillin Σκωτία, μια χώρα βγαλμένη από άλλη εποχή - Εικόνα2Quiraing Σκωτία, μια χώρα βγαλμένη από άλλη εποχή - Εικόνα3Skye Σκωτία, μια χώρα βγαλμένη από άλλη εποχή - Εικόνα4Old Man of Storr Σκωτία, μια χώρα βγαλμένη από άλλη εποχή - Εικόνα5Neist Point Σκωτία, μια χώρα βγαλμένη από άλλη εποχή - Εικόνα6Kilt Rock Σκωτία, μια χώρα βγαλμένη από άλλη εποχή - Εικόνα7Glen Etive Σκωτία, μια χώρα βγαλμένη από άλλη εποχή - Εικόνα8Skye Σκωτία, μια χώρα βγαλμένη από άλλη εποχή - Εικόνα9Κάστρο Eilean Donan
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement