ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Σκηνοθέτησε τον θάνατο του για την ασφάλεια – Η σύζυγος δεν το ήξερε, αυτοκτόνησε με τα παιδιά τους

Σκηνοθέτησε τον θάνατο του για την ασφάλεια – Η σύζυγος δεν το ήξερε, αυτοκτόνησε με τα παιδιά τους
Advertisement

Ενας Κινέζος ήθελε να εξαπατήσει ασφαλιστική εταιρεία αλλά στο τέλος έχασε τα πάντα: τη σύζυγό του και τα δύο παιδιά τους.

Ο 34χρονος σκηνοθέτησε τον θάνατο του, προκειμένου να εισπράξει η οικογένεια του αποζημίωση, όμως η σύζυγός του δεν το ήξερε και αποφάσισε να αυτοκτονήσει, μαζί με τα δύο παιδιά τους.

Σκηνοθέτησε τον θάνατό του για την ασφάλεια – Η σύζυγος δεν το ήξερε, αυτοκτόνησε με τα παιδιά τους - Εικόνα 1

Στις αρχές Σεπτεμβρίου, ο άνδρας έκανε ασφαλιστήριο αξίας 1 εκατ. γιουάν (145.000 δολάρια), χωρίς να το πει στη σύζυγό του. Στις 19 του ίδιου μήνα, δανείστηκε ένα αυτοκίνητο και σκηνοθέτησε τον θάνατό του, ρίχνοντάς το σε ένα ποτάμι. Αν και η σορός του δεν εντοπίστηκε, θεωρήθηκε ότι είχε σκοτωθεί.

Σκηνοθέτησε τον θάνατό του για την ασφάλεια – Η σύζυγος δεν το ήξερε, αυτοκτόνησε με τα παιδιά τους - Εικόνα 2

Ομως, η σύζυγός του που είχε άγνοια για το σχέδιό του, θεώρησε πως πραγματικά τον είχε χάσει. Στις 11 Οκτωβρίου βρέθηκε πνιγμένη σε λίμνη, μαζί με τον τεσσάρων ετών γιο της και την τριών ετών κόρη της.

Στο σημείωμα που άφησε πίσω της έγραφε ότι πήγαινε να τον «συναντήσει», γιατί το μόνο που ήθελε ήταν «να είμαστε μια ενωμένη οικογένεια».

Σκηνοθέτησε τον θάνατό του για την ασφάλεια – Η σύζυγος δεν το ήξερε, αυτοκτόνησε με τα παιδιά τους - Εικόνα 3

Την επόμενη ημέρα, ο άνδρας παραδόθηκε στην αστυνομία και κατηγορείται για απάτη. Οι αρχές ανακάλυψαν ότι ο 34χρονος είχε δάνεια που ξεπερνούσαν τα 100.000 γιουάν.

Σκηνοθέτησε τον θάνατό του για την ασφάλεια – Η σύζυγος δεν το ήξερε, αυτοκτόνησε με τα παιδιά τους - Εικόνα 4

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement