ΚΟΣΜΟΣ

Σκύλος υπηρεσίας συνάντησε τον Πλούτο στην Ντίσνεϊλαντ και η χαρά του ήταν απερίγραπτη

Σκύλος υπηρεσίας συνάντησε τον Πλούτο στην Ντίσνεϊλαντ και η χαρά του ήταν απερίγραπτη
Advertisement

Ένας σκύλος υπηρεσίας συνάντησε στη Ντίσνεϊλαντ τον Πλούτο και η χαρά του ήταν τόσο μεγάλη, που το βίντεο φυσικά έγινε viral, πυροδοτώντας χαμόγελα και δεκάδες θετικά σχόλια.

Μαζί με άλλους σκύλους υπηρεσίας επισκέφθηκαν στην Ντίσνεϊλαντ αυτή τη βδομάδα για περαιτέρω εκπαίδευση αλλά και παιχνίδι, αφού ανέβηκαν μέχρι και πάνω στις κούπες που στριφογυρίζουν.

Οι εθελοντές που συνεργάζονται με την μη κερδοσκοπική οργάνωση «Canine Companions for Independence», η οποία εκτρέφει ράτσες, μεγαλώνει και εκπαιδεύει άψογα εκπαιδευμένους σκύλους για παιδιά, ενήλικες και βετεράνους, τους πηγαίνουν τακτικά στη Ντίσνεϊλαντ στο πλαίσιο της διαδικασίας εκπαίδευσης.

Happiest dog and the happiest place on earth! 💛 #TBT pic.twitter.com/ReTr5W3Isu

— Laura Allen (@LA03) April 5, 2018

Smile! Life is good. #GiveADogAJob pic.twitter.com/fa35xIgPTP

— Laura Allen (@LA03) April 4, 2018

«Είναι φοβερή κοινωνικοποίηση για τους σκύλους, καθώς έχουν την ευκαιρία να είναι εκτεθούν σε πολλές και διαφορετικές εικόνες, ήχους και μυρωδιές, αλλά και ανθρώπους που βρίσκονται εκεί», λέει η Michelle Williams, εκπρόσωπος της «Canine Companions for Independence».

Οι σκύλοι στην αρχή ζουν για περίπου ένα χρόνο με εθελοντές πριν ξεκινήσουν την επαγγελματική τους εκπαίδευση σε τοπικές εγκαταστάσεις, όπου διδάσκονται πράγματα όπως το να ανοιγοκλείνουν πόρτες ή να αναβοσβήνουν τα φώτα.

Σκύλος υπηρεσίας συνάντησε τον Πλούτο στην Ντίσνεϊλαντ και η χαρά του ήταν απερίγραπτη - Εικόνα 2

Σκύλος υπηρεσίας συνάντησε τον Πλούτο στην Ντίσνεϊλαντ και η χαρά του ήταν απερίγραπτη - Εικόνα 3

[lifo.gr]

 

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement