ΓΥΝΑΙΚΑ

Η ιστορία της 45χρονης Κυριακής που έγινε μητέρα μετά από 23 εξωσωματικές ξοδεύοντας μια περιουσία

Η ιστορία της 45χρονης Κυριακής που έγινε μητέρα μετά από 23 εξωσωματικές ξοδεύοντας μια περιουσία
Advertisement

Μητέρα στα 45: Η Κυριακή Ζαπουνίδη έκανε προσπάθειες για περίπου είκοσι πέντε χρόνια, ώστε να καταφέρει να γίνει μάνα. Τελικά, το πέτυχε στα σαράντα πέντε της, με ωάριο δότριας. Σήμερα, το παιδί της είναι τεσσάρων ετών. Η ίδια θέλησε να περάσει το μήνυμα πως όλες οι γυναίκες μπορούν να γίνουν μητέρες. Η κα Κυριακή παραχώρησε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην τηλεόραση του «Alpha» και την εκπομπή «Tik talk». Μεταξύ άλλων, η ίδια ανέφερε στις δηλώσεις της πως δεν πρέπει καμία μητέρα να το βάζει κάτω, αλλά να συνεχίζει να προσπαθεί.

Μητέρα στα 45: Τι ανέφερε αρχικά η Κυριακή Ζαπουνίδου

«Να προχωράνε όσο αντέχει η ψυχή τους. Εγώ προχώρησα μέχρι εκεί που άντεχε η δική μου ψυχή…» είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ στον Αlpha. «Παντρεύτηκα το 1992 σε ηλικία 19 ετών και το 1996 ανακάλυψα ότι έχω θέμα. Εγώ και ο σύζυγός μου από την πρώτη στιγμή που παντρευτήκαμε θέλαμε πολύ να κάνουμε ένα παιδί. Όταν παντρεύεσαι θέλεις πολύ να αφήσεις κάτι δικό σου. Η μητρότητα για μένα σε ολοκληρώνει σαν άνθρωπο. Όταν άκουσα την καρδιά του Παναγιώτη για πρώτη φορά έσπασε η δική μου χίλια κομμάτια» είπε συγκινημένη, ενώ ο σύζυγός της συμπλήρωσε ότι παρόλο που ήθελαν πολλά παιδιά, η ζωή είχε άλλα σχέδια.

Η Κυριακή μπήκε στη διαδικασία της εξωσωματικής όταν ήταν 22 ετών και από τότε έκανε 23! Οι 20 πρώτες ήταν μέχρι τα 40 και οι άλλες τρεις μετά. Όπως δήλωσε «κάθε αρνητικό αποτέλεσμα ήταν σαν μαχαιριά. Η εξωσωματική είναι κάτι που σε διαλέγει, δεν την διαλέγεις».

Η συγκινητική ιστορία της 45χρονης Κυριακής που έγινε μητέρα μετά από 23 εξωσωματικές ξοδεύοντας μια περιουσία - Εικόνα 1

Μητέρα στα 45: Τι δήλωσε στη συνέχεια

Τελικά κατάφερε να γίνει μητέρα στα 45 της χρόνια με ωάριο δότριας. Μιλώντας με ειλικρίνεια στην εκπομπή είπε: «Ποτέ δεν ντράπηκα να το πω. Ναι, πήρα κάτι από μια άλλη γυναίκα για το οποίο θα την ευγνωμονώ για όλη μου τη ζωή. Στην αρχή είχα φοβίες κατά πόσο θα είναι δικό μου, κατά πόσο θα μου μοιάζει. Δεν είναι εύκολο να πάρεις υλικό από μια άλλη γυναίκα, αλλά όταν άκουσα την καρδιά του Παναγιώτη στον υπέρηχο δεν πήγε ούτε ένα δευτερόλεπτο το μυαλό μου ότι δεν είναι δικός μου. Αν ήμουν 40 θα έκανα κι άλλο παιδί με δανεικό ωάριο».

Στη συνέντευξη μίλησε ακόμα και για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισαν, καθώς για να κάνει 23 εξωσωματικές πήρε τρία δάνεια, πούλησε τα χρυσαφικά της ενώ οι γονείς της πούλησαν δυο οικόπεδα. «Πόνεσα πολύ, έκλαψα πολύ, πάλεψα με τα συναισθήματά μου και τους φόβους μου, μπήκα στον κυκλώνα της εξωσωματικής, αλλά δεν το μετάνιωσα ποτέ. Όταν θέλεις ένα παιδί, δεν πρέπει να σε σταματάει η ηλικία». Η συγκινητική ιστορία της δίνει κουράγιο και δύναμη σε όλες τις γυναίκες που προσπαθούν να κάνουν παιδί.

Κυριακή Ζαπουνίδου: Ακολουθεί βίντεο από τη συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του «Alpha» και την εκπομπή «Tik talk»

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement