ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Σιδερένιος! O μικρός Άγγελος που πάλευε με τον καρκίνο, επέστρεψε σπίτι του νικητής

Σιδερένιος! O μικρός Άγγελος που πάλευε με τον καρκίνο, επέστρεψε σπίτι του νικητής
Advertisement

Πήγε, πάλεψε και γύρισε νικητής ο μικρός Άγγελος που είχε διαγνωσθεί με όγκο στο κεφάλι αλλά γύρισε σώος πίσω στην οικογένειά του.

O Άγγελος που πριν λίγο καιρό είχε διαγνωστεί με όγκο και είχε ταξιδέψει στο εξωτερικό για θεραπεία, επέστρεψε στην Ελλάδα νικητής. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Προέδρου του ΔΣ των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, Γιώργου Ντούτσουλη, η μητέρα του μικρού Άγγελου Ρεκατσίνα ευχαρίστησε, μέσω μηνύματός της τον κόσμο ο οποίος έδειξε έμπρακτα την αγάπη του και συνέβαλε στο να μπορέσει να ταξιδέψει ο γιος της για να λάβει την απαραίτητη θεραπεία.

Υπενθυμίζεται πως ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Νηπιαγωγείου Βούλας με συναίνεση των γονέων του, γνωστοποίησε την κατάσταση. Μάλιστα αποφάσισε πως τα χρήματα που έχουν μαζευτεί στο ταμείο του από συνδρομές θα δοθούν στην οικογένεια.

«Αγαπητοί φίλοι,

Με μεγάλη μας χαρά σας μεταφέρουμε μήνυμα της μητέρας του μικρού Άγγελου ο οποίος επέστρεψε από την Ιταλία έχοντας ολοκληρώσει το κύκλο των ακτινοθεραπειών. Συνεχίζουμε να παραμένουμε κοντά στην οικογένεια του Άγγελου όπως και σε όποιον άλλο συνάνθρωπό μας χρειάζεται ανάγκη.

”Ο Άγγελος ολοκλήρωσε τις θεραπείες του. Άντεξε και επιστρέφει σπίτι γερός και δυνατός, χάρις των ικανών γιατρών του και της αγάπης που του δείξατε.

Για εμάς είναι θαύμα που τον βλέπουμε να τρέχει και να παίζει να μη διαφέρει από τα άλλα παιδάκια. Έχουμε μπροστά μας εξετάσεις και παρακολούθηση ανά τρίμηνο και προσευχόμαστε να μην ξαναβγεί ο όγκος στη διετία και να περάσει η 5ετια χωρίς επιπλοκές.

Με τη βοήθεια του Θεού, ελπίζουμε ποτέ να μην ξαναμπεί σε τέτοιες περιπέτειες.”

Ευχαριστούμε και εμείς με την σειρά μας όλους εσάς που συνδράματε στην προσπάθεια του Συλλόγου του 6ου Νηπιαγωγείου Βούλας όπου φοιτά ο Άγγελος.

Να είστε όλοι καλά,

Με εκτίμηση, Για την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων 3Β Γεώργιος Ντούτσουλης Πρόεδρος ΔΣ»

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement