ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Σαρώνει» για ακόμη μία φορά η Άννα Κορακάκη: Κατέκτησε το χρυσό στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μπακού

«Σαρώνει» για ακόμη μία φορά η Άννα Κορακάκη: Κατέκτησε το χρυσό στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μπακού
Advertisement

Θρίαμβος για την Άννα Κορακάκη στο παγκόσμιο κύπελλο του Μπακού στα 10 μέτρα αεροβόλο πιστόλι, καθώς κατέκτησε χρυσό μετάλλιο.

Συνεχίζει να κατακτά κορυφές η Ελληνίδα αθλήτρια της σκοποβολής. Πέρασε στον τελικό με την τέταρτη καλύτερη επίπεδο αλλά στον τελικό εντυπωσίασε. Η Ελληνίδα σκοποβόλος είχε άψογες βολές και συγκέντρωσε 241.3 βαθμούς ανεβαίνοντας στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Τη δεύτερη θέση κατέλαβε η Ολένα Κόστεβιτς με 240.6 βαθμούς. Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Ριτμ Σανγκουάν με 219.1 βαθμούς.

Θυμίζουμε ότι η Άννα Κορακάκη ήταν η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια που εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού το 2024. Η σκοποβόλος με καταγωγή από τη Δράμα θα λάβει μέρος τόσο στα 10 μέτρα αεροβόλο όσο και τα 25 μέτρα πιστόλι.

Η Άννα Κορακάκη έχει κατακτήσει δύο μετάλλια στους Ολυμπιακούς αγώνες. Η 26χρονη αθλήτρια ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στα 25 μέτρα πιστόλι στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο το 2016. Στην ίδια διοργάνωση κατάκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 10 μέτρα αεροβόλο.

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement