ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τα μηνύματα που αντάλλασσε με δημοσιογράφο την ώρα της σύλληψής της

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τα μηνύματα που αντάλλασσε με δημοσιογράφο την ώρα της σύλληψής της
Advertisement

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, κατά τη σύλληψή της, από άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης της Τζωρτζίνας, μετά και την ουσία κεταμίνη που εντοπίστηκε στην τοξικολογική της εξέταση, έδινε συνέντευξη μέσω μηνυμάτων.

Ερωτηθείσα από το thebest.gr για την ουσία που βρέθηκε στην 9χρονη, η 33χρονη μητέρα απάντησε «έλα ντε, δεν έχουμε ιδέα».

Ξαφνικά, η ανταλλαγή μηνυμάτων στο messenger σταμάτησε και μετά από είκοσι λεπτά, η δημοσιογράφος με την οποία συνομιλούσε έμαθε για την προσαγωγή και μεταφορά της στην Αθήνα.

Μέχρι τη σύλληψή της, η Ρούλα Πισπιρίγκου παρίστανε την ανήξερη για την κεταμίνη στην Τζωρτζίνα

«Επιμένουν ότι το παιδί έπαιρνε μόνο χαλαρωτικά και αντιεπιληπτικά ενώ έπαιρνε και ηρεμιστικά η Τζωρτζίνα. Κανείς δεν έχει πει ότι του παιδιού του έδωσα στο Παίδων πολλές δόσεις βαρβιτουρικού για να ηρεμήσει από τα επεισόδια. Αυτό δεν το λέει κανείς. Κι το βαρβιτουρικό το πρόσθεσαν εκεί, εγώ δεν έχω ανάμειξη σε αυτό», έγραψε η Ρούλα Πισπιρίγκου στη δημοσιογράφο.

Όσον αφορά τα όσα έγιναν μετά την αποκάλυψη του εντοπισμού της κεταμίνης, η 33χρονη μητέρα επεσήμανε στη δημοσιογράφο «τώρα έχει γίνει χαμός. Το τηλέφωνο δεν σταματάει. Άντε πάλι να λένε τα δηλητηρίασες. Απλά προκαλείται ένας χαμός τώρα».

Οι ισχυρισμοί της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους μάρτυρες εις βάρος της

Και καταλήγει στα μηνύματα «όχι μόνο ιατρικά δεδομένα αλλά και φωτογραφίες της Μαλένας από το νεκροτομείο δηλαδή δεν υπάρχουν οι άνθρωποι. Εγώ δε μπορώ να καταλάβω πως ξεκίνησε όλο αυτό και το ένα έφερε το άλλο και έχουν δει όλοι πως πουλάει όλο αυτό και το τραβάνε από τα μαλλιά..Το τι ψεύτικη μαρτυρία και το τι ψέμα έχουμε ακούσει δε φαντάζεσαι».

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τα μηνύματα που αντάλλασσε με δημοσιογράφο την ώρα της σύλληψής της - Εικόνα 1

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τα μηνύματα που αντάλλασσε με δημοσιογράφο την ώρα της σύλληψής της - Εικόνα 2

 

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement