ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Ραγίζει καρδιές: To γράμμα μίας 11χρονης στον Άγιο Βασίλη που έκανε το διαδίκτυο να δακρύσει.

Ραγίζει καρδιές: To γράμμα μίας 11χρονης στον Άγιο Βασίλη που έκανε το διαδίκτυο να δακρύσει.
Advertisement

Υπάρχει ένα πράγμα που θα ήθελε να έχει αντί για παιχνίδια αυτές τις γιορτές:την υγεία της μητέρας της.

Η Μπόμπυ ΜαΤσοκ, 11 χρονών ,από το Σάουθάμπτον της Αγγλίας πρόσφατα έγραψε γράμμα στον Άγιο Βασίλη και του ζήτησε ,αν μπορούσε να βοηθήσει τη μητέρα της που πάσχει από τη νόσο του Κρον ,να μην νιώθει άρρωστη συνέχεια.Το γράμμα της λέει:

‘’Αγαπητέ Άγιε Βασίλη, σε παρακαλώ ,θα εκτιμούσα αφάνταστα αν μπορούσες να καλυτερέψεις τη ζωή της μαμάς μου, ώστε να μην είναι άρρωστη συνέχεια. Σε παρακαλώ.

Κάνε όλο και καλύτερη τη ζωή της,είναι οδυνηρό να την βλέπω να υποφέρει. Αν είχα μόνο μια επιθυμία σ’όλο τον πλανήτη αυτή θα ήταν να την βοηθήσεις.’’

Η μητέρα της,Ντέμπυ Τσοκ, 31 ετών , ήταν πολύ συγκινημένη και έκανε share το γράμμα στο Facebook.

Η Τσοκ έγραψε στην ανάρτηση:’’Ξαφνιάστηκα κάπως καθώς νομίζω ότι πρέπει να δείχνω γενναιότητα και να κρύβω επιμελώς την πάθησή μου, αλλά τίποτα δεν περνάει απαρατήρητο από την Μπόμπυ. Την αγαπώ.’’

Ραγίζει καρδιές: To γράμμα μίας 11χρονης στον Άγιο Βασίλη που έκανε το διαδίκτυο να δακρύσει. - Εικόνα1

Η Ντέμπυ Τσοκ έχει τη νόσο του Κρον από το 2006 και τα τελευταία 2 χρόνια περνάει πολλά θέματα με τη φαρμακευτική αγωγή και προσπαθώντας να κρατάει υπό έλεγχο τη φλεγμονώδη νόσο των εντέρων,σύμφωνα με το Metro UK.

Από τότε που η Τσοκ ανήρτησε το γράμμα στη σελίδα του Facebook για τη νόσο αυτή και στη σελίδα της κολίτιδας του Ηνωμένου Βασίλειου την Παρασκευή 14 Νοέμβρη έχει κάνει share πάνω από 700 φορές.

Ραγίζει καρδιές: To γράμμα μίας 11χρονης στον Άγιο Βασίλη που έκανε το διαδίκτυο να δακρύσει. - Εικόνα2

 
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement