ΕΛΛΑΔΑ

Ο ράφτης του Τζέιμς Μποντ ξανά στο MAH JONG στο Κολωνάκι -Θα ράψει sur mesure τους Αθηναίους [εικόνες]

Ο ράφτης του Τζέιμς Μποντ ξανά στο MAH JONG στο Κολωνάκι -Θα ράψει sur mesure τους Αθηναίους [εικόνες]
Advertisement

Η Ανοιξη μπήκε, ο καιρός άλλαξε, τα ρούχα γίνονται πιο ελαφριά και για το λόγο αυτό στην Αθήνα καταφθάνει ο  διάσημος Βρετανός maître τού bespoke, Τimothy Everest για να ράψει sur mesure τους Αθηναίους! 

Ο ράφτης του Spectre και πολλών άλλων ταινιών, που έχει ντύσει πολλάκις τον Ντέιβιντ Μπέκαμ και τον Τομ Κρουζ, θα βρεθεί για τρεις ημέρες και συγκεκριμένα την ερχόμενη Πέμπτη 7, Παρασκευή 8 και Σάββατο 9 Απριλίου στο γνωστό κατάστημα ανδρικών ρούχων Mah Jong, στο Κολωνάκι. 

Ο Βρετανός μόδιστρος είχε βρεθεί στο Mah Jong και τον περασμένο Δεκέμβριο για να ένα διήμερο, δοκιμαστικό sur mesure. H ανταπόκριση που είχε από τους Αθηναίους και η δημοσιότητα που πήρε το γεγονός όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Μεγάλη Βρετανία (ο Guardian αφιέρωσε ολόκληρο δισέλιδο) τον ενθουσίασαν και όπως φαίνεται οι… επισκέψεις του στην ελληνική πρωτεύουσα θα γίνουν πιο συχνές! 

Ποιος είναι ο Τimothy Everest

Ο Τimothy Everest είναι ο άνθρωπος που ντύνει το καστ του… Τζέιμς Μποντ (έραψε τα κοστούμια του στο Skyfall και στο Spectre) αλλά και τους ήρωες πολλών άλλων ταινιών, όπως Mission: Impossible 1, 2 και 5, Mamma Mia!, Atonement, Eyes Wide Shut, The Man from U.N.C.L.E., Tinker Tailor Soldier Spy, Tube Tales. 

Είναι επίσης ο άνθρωπος που εμπιστεύονται οι μεγαλύτεροι σταρ όταν έχουν κάποια ιδιαίτερη εμφάνιση να κάνουν. Οπως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, που τον εμπιστεύτηκε να του ράψει το κοστούμι του γάμου του.

Το πελατολόγιό του ατελείωτο: 

Mick Jagger, Tracey Emin,Tilda Swinton, Benedict Cumberbatch, Ralph Fiennes, Tom Cruise, Jay Z, Damon Dash, Colin Farrell, Jarvis Cocker, KD Lang, Tindersticks, Tommy Hilfiger, Daniel Radcliffe. 

Oι ταινίες για τις oποίες έχει δημιουργήσει κοστούμια: – Skyfall

  • Spectre – Mamma Mia! – Mission: Impossible (1, 2 & 5) – Atonement
  • Eyes Wide Shut – The Man from U.N.C.L.E. – Tinker Tailor Soldier Spy
  • Tube Tales… Oι μεταξύ άλλων πελάτες του: – David Beckham – Mick Jagger
  • Tracey Emin – Tilda Swinton – Benedict Cumberbatch – Ralph Fiennes
  • Tom Cruise – Jay Z – Damon Dash – Colin Farrell – Jarvis Cocker
  • KD Lang – Tindersticks – Tommy Hilfiger – Daniel Radcliffe…

 

Πηγή

Advertisement