ΕΛΛΑΔΑ

Ο ράφτης του Τζέιμς Μποντ στο MAH JONG στο Κολωνάκι -Θα ντύσει sur mesure τους Αθηναίους [εικόνες]

Ο ράφτης του Τζέιμς Μποντ στο MAH JONG στο Κολωνάκι -Θα ντύσει sur mesure τους Αθηναίους [εικόνες]
Advertisement

Eίναι Βρετανός, χαρισματικός, διάσημος, ταυτισμένος με το σύγχρονο Bespoke. Ο λόγος για τον σταρ ράφτη Timothy Everest που έρχεται στο MAH JONG στο Κολωνάκι για να ράψει και τους Αθηναίους! 

Ο Τimothy Everest είναι ο άνθρωπος που ντύνει τον… Τζέιμς Μποντ (έραψε τα κοστούμια του στο Skyfall και το Spectre) αλλά και τους ήρωες πολλών άλλων ταινιών όπως Mission: Impossible 1, 2 και 5, Mamma Mia!, Atonement, Eyes Wide
Shut, The Man from U.N.C.L.E., Tinker Tailor Soldier Spy, Tube Tales. 

Είναι επίσης ο άνθρωπος που εμπιστεύονται οι μεγαλύτεροι σταρ όταν έχουν κάποια ιδιαίτερη εμφάνιση να κάνουν. Οπως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ που τον εμπιστεύτηκε να του ράψει το κοστούμι του γάμου του.

Το πελατολόγιό του ατελείωτο: 
Mick Jagger, Tracey Emin,Tilda Swinton, Benedict Cumberbatch, Ralph Fiennes, Tom Cruise, Jay Z, Damon Dash, Colin Farrell, Jarvis Cocker, KD Lang, Tindersticks, Tommy Hilfiger, Daniel Radcliffe. 

Και τώρα η σειρά των Ελλήνων! Ο Timothy Everest έρχεται στο γνωστό  Μah Jong για ένα διήμερο… sur mesure, Σάββατο 12 και Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, κατά το οποίο θα παραλάβει τις ειδικές παραγγελίες των πελατών του μαγαζιού. 

Mah Jong 

  • Kανάρη 14, Κολωνάκι
  • e-mail: info@mahjong-boutique.gr
  • Τηλέφωνο: 210 362 2860
  • Fax: 210 362 6637
     

 

Πηγή

Advertisement