ΔΙΑΦΟΡΑ

7 πράγματα που πρέπει να αποφεύγετε όταν τσακώνεστε με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο

7 πράγματα που πρέπει να αποφεύγετε όταν τσακώνεστε με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο
Advertisement

7 πράγματα που πρέπει να αποφεύγετε όταν τσακώνεστε με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

Είναι τόσο εύκολο να κάνετε κακό σε κάποιον μόνο με μια λέξη ή μια πράξη κατά τη διάρκεια ενός τσακωμού. Τα  δυσάρεστα συναισθήματα μπορούν να διαρκέσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά τον καυγά. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να χαλάσει και η σχέση σας με το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Εμείς σας παραθέτουμε  7 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να κάνετε ενώ μαλώνετε με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

7 πράγματα που πρέπει να αποφεύγετε όταν τσακώνεστε με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο - Εικόνα 1

Μην ανακατέψετε άλλα μέλη της οικογένειας στον τσακωμό σας.

7 πράγματα που πρέπει να αποφεύγετε όταν τσακώνεστε με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο - Εικόνα 2

Ο τσακωμός αφορά μόνο τους δυο σας και κανέναν άλλον. Ανακατεύοντας τους γονείς σας στη σύγκρουση αυτή, κινδυνεύετε να μετατρέψετε έναν απλό καυγά σε ένα πραγματικό οικογενειακό χάος. Ακόμη και αν η αρμονία επιστρέψει στη σχέση σας, τα άλλα μέλη της οικογένειας πιθανότατα να θυμούνται τα πάντα και θα τα χρησιμοποιήσουν εναντίον σας ή εναντίον του συντρόφου σας όταν τους δοθεί η ευκαιρία.

Αποφύγετε τη βία.

7 πράγματα που πρέπει να αποφεύγετε όταν τσακώνεστε με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο - Εικόνα 3

Κατά την πάλη, οι άνθρωποι τείνουν να δείχνουν τις χειρότερες πλευρές του χαρακτήρα τους. Κάποιοι, προσπαθώντας να αποδείξουν ότι είναι δίκαιοι, καταφεύγουν στη βία. Μην επιτρέπετε στον εαυτό σας ή στον σύντροφό σας να χρησιμοποιήσουν βία, ανεξάρτητα από το πόσο θυμωμένοι μπορεί να είστε μεταξύ σας. Ο φυσικός πόνος που προκαλείται από έναν αγαπημένο σας θα σκοτώσει όλα τα συναισθήματα που κάποτε σας έφεραν κοντά.

Μην μπερδεύετε πολλές καταστάσεις μαζί.

7 πράγματα που πρέπει να αποφεύγετε όταν τσακώνεστε με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο - Εικόνα 4

Εάν η κύρια αιτία του τσακωμού είναι τα άπλυτα πιάτα, τότε αφήστε να παραμείνει μόνο αυτή. Μην υπενθυμίζετε στον σύντροφό σας όλα τα προηγούμενα λάθη του – αυτός είναι ένας τρόπος να μετατρέψετε ένα μικρό ζήτημα σε μια μεγάλη άσχημη σύγκρουση. Επιπλέον, ο σύντροφός σας μπορεί να αναρωτηθεί αν πρέπει να συνεχίσει μια σχέση στην οποία υπάρχουν τόσα πολλά παράπονα.

Ποτέ μη μιλάτε για διαζύγιο.

7 πράγματα που πρέπει να αποφεύγετε όταν τσακώνεστε με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο - Εικόνα 5

Όταν λέτε “Ας χωρίσουμε” κατά τη διάρκεια ενός τσακωμού, αυτό μπορεί να γίνει η μεγαλύτερη προσβολή από ποτέ. Αυτές οι λέξεις μπορεί να βλάψουν πραγματικά τα συναισθήματα του συντρόφου σας. Και όσο πιο συχνά τους το λέτε, τόσο πιο γρήγορα θα συμβεί ο χωρισμός. Αν αγαπάτε ο ένας τον άλλον, μην μιλάτε ποτέ για χωρισμό.

Ποτέ μη φύγετε από το σπίτι στη μέση ενός καυγά.

7 πράγματα που πρέπει να αποφεύγετε όταν τσακώνεστε με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο - Εικόνα 6

Φεύγοντας από το σπίτι  κατά τη διάρκεια ενός τσακωμού θα δείξει μόνο πόσο άβολα νιώθετε να παραμείνετε κάτω από την ίδια στέγη με τον σύντροφό σας. Χτυπώντας τις πόρτες, τρέχοντας στο σκοτάδι, αφήνοντας τη διαμάχη ανεπίλυτη, θα κάνετε τον σύντροφό σας να σκεφτεί δύο φορές για το κατά πόσον είστε ώριμοι. Είναι καλύτερα να περιμένετε έως ότου ηρεμήσετε και μετά να συζητήσετε τα πάντα ως ενήλικες.

2. Μην πηγαίνετε στο κρεβάτι χωριστά.

7 πράγματα που πρέπει να αποφεύγετε όταν τσακώνεστε με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο - Εικόνα 7

Όταν κοιμάστε ξεχωριστά, δείχνετε ότι δεν είστε  έτοιμοι να τα ξαναβρείτε. Η καθημερινή ρουτίνα, όπως το να κοιμάστε μαζί, θα χαλαρώσει την ατμόσφαιρα και θα λύσει γρήγορα τη σύγκρουση. Μπορεί να καταλήξετε ξαφνικά πίσω στην αρχή, αλλά το πρωί θα ξυπνήσετε με το χέρι του άλλου μέσα στο δικό σας,  έχοντας ξεχάσει τον τσακωμό της περασμένης νύχτας.

1. Ποτέ μην τσακώνεστε μπροστά σε τρίτους.

7 πράγματα που πρέπει να αποφεύγετε όταν τσακώνεστε με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο - Εικόνα 8

Αν εσείς και ο σύντροφός σας καυγαδίσετε σε έναν δημόσιο χώρο, τότε πιθανότατα δεν θα σεβαστείτε ο ένας τον άλλον ή τους γύρω ανθρώπους. Μη βγάζετε τα άπλυτα στη φόρα. Είναι καλύτερα να μιλάτε για τα θέματα σας στο σπίτι.

διαφορετικό

 

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement