ΔΙΑΦΟΡΑ

12 πράγματα που οι άντρες και οι γυναίκες κάνουν διαφορετικά

12 πράγματα που οι άντρες και οι γυναίκες κάνουν διαφορετικά
Advertisement

12 πράγματα που οι άντρες και οι γυναίκες κάνουν διαφορετικά .Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι άνδρες και οι γυναίκες είναι τόσο διαφορετικοί μεταξύ τους σαν να προέρχονται από διαφορετικούς πλανήτες ή κι από διαφορετικό σύμπαν ο καθένας τους. Όλα τα κάνουν διαφορετικά, από μία απλή χειρονομία, από το πώς κρατάνε μια μπύρα, μέχρι και το τι θα βάλουν στη βαλίτσα των διακοπών τους.

12 πράγματα που οι άντρες και οι γυναίκες κάνουν διαφορετικά - Εικόνα 1

Εσείς τι λέτε, διαφέρουν πράγματι τόσο πολύ;

Εμείς βρήκαμε τις βασικότερες διαφορές μεταξύ ανδρών και γυναικών και σας τις παρουσιάζουμε. Θα παρατηρήσετε ότι υπάρχουν ακόμη και στα πιο απλά και καθημερινά πράγματα.

12 πράγματα που οι άντρες και οι γυναίκες κάνουν διαφορετικά - Εικόνα 2

Από δω η Τζούλια και ο Μάρκ. Είναι χρόνια φίλοι και  γνωρίζονται πολύ καλά.  Λένε ότι κάνουν πολύ απλά πράγματα με απολύτως διαφορετικούς τρόπους.

Για να δούμε, είναι όντως έτσι; Βεβαιωθήκαμε ότι δεν μπορούσαν να δουν ο ένας τον άλλον και τους ζητήσαμε να κάνουν μερικά πράγματα για να δούμε πόσες διαφορές υπήρχαν.

Επιλέξτε μια πόζα για φωτογραφία

12 πράγματα που οι άντρες και οι γυναίκες κάνουν διαφορετικά - Εικόνα 3

Ζητήσαμε από τη Τζούλια και τον Μάρκ να επιλέξουν μια πόζα που νόμιζαν ότι θα τους έκανε να φαίνονται καλύτεροι σε μια φωτογραφία. Ο Μάρκ γύρισε ολόκληρο το σώμα του στην κάμερα και μετέφερε τα χέρια μπροστά. Η Τζούλια επέλεξε μια στάση στο προφίλ.

Οι άντρες προσπαθούν να φαίνονται όσο το δυνατόν πιο σωματώδεις στις φωτογραφίες. Θέλουν να καταλαμβάνουν περισσότερο χώρο και να επιδείξουν το πάνω μέρος του σώματός τους. Οι γυναίκες, ωστόσο, θέλουν να φαίνονται μικρές και κομψές. Φροντίζουν τη θέση των χεριών και των ποδιών τους. Κρατήστε ένα αντικείμενο.

12 πράγματα που οι άντρες και οι γυναίκες κάνουν διαφορετικά - Εικόνα 4

Η Τζούλια κρατάει το μπουκάλι με τα δύο χέρια. Το ένα κρατάει το κάτω μέρος του μπουκαλιού. Ο Mark προτιμά να χρησιμοποιεί μόνο το ένα χέρι και κρατάει το μπουκάλι από το λαιμό.

Τις περισσότερες φορές, οι γυναίκες κρατούν οποιοδήποτε βαρύ αντικείμενο από κάτω. Οι άνδρες συνήθως προσπαθούν να το κρατήσουν με το ένα χέρι, ακόμα κι αν το αντικείμενο είναι πολύ βαρύ, απλά για να δείξει ότι είναι πολύ ισχυροί. Δείξτε τα χέρια σας.

12 πράγματα που οι άντρες και οι γυναίκες κάνουν διαφορετικά - Εικόνα 5

Οι περισσότερες γυναίκες προσπαθούν να επιδείξουν το κομψό τους μανικιούρ ή τη γενική καθαριότητα των νυχιών και του δέρματος τους, γι ‘αυτό και δείχνουν συνήθως το πάνω μέρος  των χεριών τους. Για τους άνδρες, το μέγεθος και η ακεραιότητα έχουν μεγαλύτερη σημασία. Τα χέρια φαίνονται μεγαλύτερα όταν δείχνουν τις παλάμες  τους .

Κάντε μια στροφή.

12 πράγματα που οι άντρες και οι γυναίκες κάνουν διαφορετικά - Εικόνα 6

Αν φωνάξετε έναν άνδρα και μια γυναίκα, θα γυρίσουν με διαφορετικούς τρόπους. Οι άντρες στρέφουν ολόκληρο το σώμα τους και οι γυναίκες γυρίζουν μόνο το κεφάλι τους.

5. Επιλέξτε 5 πράγματα που θα πάρετε μαζί σας για ένα πενθήμερο ταξίδι.

12 πράγματα που οι άντρες και οι γυναίκες κάνουν διαφορετικά - Εικόνα 7

Τα πράγματα που επιλέγουν οι άνδρες και οι γυναίκες για ένα ταξίδι καθορίζονται από τον τρόπο σκέψης και τις ανάγκες τους. Αυτά επέλεξαν από τα αντικείμενα που τους προσφέραμε. Τζούλια: “Θα έπαιρνα το ξυραφάκι, την  πιστωτική κάρτα, την οδοντόβουρτσα, το σαμπουάν και το αντηλιακό. Νομίζω ότι τα προϊόντα προσωπικής υγιεινής είναι απολύτως απαραίτητα και τα υπόλοιπα μπορούν να αγοραστούν στο ξενοδοχείο”.

12 πράγματα που οι άντρες και οι γυναίκες κάνουν διαφορετικά - Εικόνα 8

Mark: «Θα έπαιρνα την πιστωτική μου κάρτα, τα υπόλοιπα μπορώ να τα αγοράσω  εκεί όπου θα πάω, θα πάρω μερικά χάπια που ίσως χρειαστώ κι ένα σίδερο, γιατί δε θα μπορώ να αγοράσω άλλο εκεί. Τέλος θα έπαιρνα και μια φωτογραφική μηχανή για να τραβήξω όλες τις καλές στιγμές των διακοπών.»

Επειδή οι γυναίκες έχουν πιο ευέλικτη και προνοητική σκέψη, μπορούν εύκολα να προβλέψουν διαφορετικές καταστάσεις. Πάντα σκέφτονται όλα όσα μπορούν να συμβούν στο μέλλον. Οι άντρες παίρνουν μόνο τα πιο απαραίτητα πράγματα που χρειάζονται αυτή τη στιγμή και αυτοσχεδιάζουν αργότερα.

6. Βγάλτε την μπλούζα σας.

12 πράγματα που οι άντρες και οι γυναίκες κάνουν διαφορετικά - Εικόνα 9

Οι άνδρες συνήθως βγάζουν το μπλουζάκι τους τραβώντας το απ’ το  γιακά, ενώ οι γυναίκες  το τραβούν από τα πλευρά.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι άνδρες χρησιμοποιούν το ισχυρότερο μέρος του σώματός τους: τα μπράτσα τους. Οι γυναίκες χρησιμοποιούν ολόκληρο το σώμα τους.

7. Καθίστε με τον τρόπο που αισθάνεστε άνετα.

12 πράγματα που οι άντρες και οι γυναίκες κάνουν διαφορετικά - Εικόνα 10

Οι γυναίκες σταυρώνουν τα πόδια τους όταν κάθονται, και οι άνδρες κυρίως απλώνουν ανοιχτά τα πόδια τους. Αυτό μας λέει δύο πράγματα:

Πρώτον: Λόγω των φυσικών διαφορών στη δομή της λεκάνης, οι άνδρες και οι γυναίκες κάθονται διαφορετικά. Δεύτερον: Το ότι οι άνδρες απλώνουν τα πόδια τους  δείχνει κυριαρχία, και τα σταυρωμένα πόδια των γυναικών είναι σημάδι σεμνότητας.

8. Πετάξτε  μια μπάλα.

12 πράγματα που οι άντρες και οι γυναίκες κάνουν διαφορετικά - Εικόνα 11

Οι άνδρες ρίχνουν βαριά αντικείμενα με το ένα χέρι από πίσω από το κεφάλι. Οι γυναίκες κρατούν αντικείμενα και με τα δύο χέρια μπροστά τους, χρησιμοποιώντας όλο το βάρος τους.

9. Βήξτε.

12 πράγματα που οι άντρες και οι γυναίκες κάνουν διαφορετικά - Εικόνα 12

Όταν οι άνδρες βήχουν, καλύπτουν το στόμα τους με μια γροθιά. Οι γυναίκες χρησιμοποιούν την άκρη της παλάμης τους και στρέφουν ελαφρά το κεφάλι τους.

10. Χασμουρηθείτε.

12 πράγματα που οι άντρες και οι γυναίκες κάνουν διαφορετικά - Εικόνα 13

Όταν οι άνδρες χασμουριούνται, ανοίγουν το στόμα τους και χρησιμοποιούν μόνο ένα χέρι. Οι γυναίκες, ωστόσο, χρησιμοποιούν και τα  2 χέρια μαζί, επειδή τα χέρια τους είναι μικρότερα.

11. Φτιάξτε τα μαλλιά σας.

12 πράγματα που οι άντρες και οι γυναίκες κάνουν διαφορετικά - Εικόνα 14

Αυτό είναι απλό. Επειδή οι άνδρες συνήθως έχουν μαλλιά κοντά, τα φτιάχνουν με το ένα χέρι. Οι γυναίκες  όμως,  χρησιμοποιούν και τα δύο χέρια για να διορθώσουν κάθε τούφα.

12. Επιλέξτε το πιο ελκυστικό κοpίτσι.

12 πράγματα που οι άντρες και οι γυναίκες κάνουν διαφορετικά - Εικόνα 15

Μάρκ: “Είναι δύσκολο, αλλά κλίνω προς την 4η φωτογραφία. Μου άρεσε το γεγονός ότι το πρόσωπό αυτό είναι εκφραστικό και πιο όμορφο από ό, τι τα άλλα πρόσωπα στις υπόλοιπες φωτογραφίες. Μου άρεσε επίσης το προσεγμένο μακιγιάζ της  που τονίζει το πρόσωπό της. ”

Τζούλια: “Μου αρέσει η κοπέλα στην 3η φωτογραφία. Τα μαλλιά είναι όμορφα, και η φιγούρα και το πρόσωπό της είναι πολύ σεksι. Δεν μου αρέσουν οι κοπέλες στους αριθμούς 4 και 5 επειδή είναι πολύ αφύσικες. ”

Όταν οι άνδρες συναντούν μια γυναίκα, παρατηρούν το σώμα και το πρόσωπό της. Ωστόσο, το πιο σημαντικό κομμάτι γι ‘αυτούς είναι το πρόσωπό της: τα χείλη, τα μάτια και το χαμόγελό της. Όταν οι γυναίκες κοιτάζουν μια άλλη γυναίκα, βλέπουν τη μεγαλύτερη εικόνα. Παρατηρούν αν το μακιγιάζ της ταιριάζει με τα ρούχα της.

Μπόνους: Δείξτε μας πόσο είναι περίπου τα 15 cm.

12 πράγματα που οι άντρες και οι γυναίκες κάνουν διαφορετικά - Εικόνα 16

διαφορετικό

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement