ΕΛΛΑΔΑ

Ποιος είναι ο άντρας που παντρεύεται αύριο η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα στον Σκορπιό [εικόνες]

Ποιος είναι ο άντρας που παντρεύεται αύριο η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα στον Σκορπιό [εικόνες]
Advertisement

To Σαββατοκύριακο η βαθύπλουτη κληρονόμος Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα, με συνέντευξή της στο «Βήμα», μίλησε για τον γάμο της, ο οποίος πρόκειται να γίνει αύριο, 21 Οκτωβρίου, στον Σκορπιό.

Σαράντα επτά χρόνια πριν, στις 20 Οκτωβρίου, είχε παντρευτεί στο νησί και η Τζάκι Κένεντι τον Αριστοτέλη Ωνάση.

Ο σύντροφός της είναι 34 ετών, ονομάζεται Juan Sartori, είναι επιχειρηματίας με διεθνή παρουσία (πρόεδρος του Union Group που δραστηριοποιείται σε ενέργεια, πετρέλαια, real estate κ.λπ. στη Λατινική Αμερική) και πρόκειται για Ελβετό πολίτη ο οποίος έχει γεννηθεί στην Ουρουγουάη.

Για τον γάμο της δήλωσε σε συνέντευξή της: «Θέλω να ανακοινώσω ότι παντρεύομαι και είμαι ιδιαίτερα ευτυχισμένη που θα τελέσω τον γάμο μου στον Σκορπιό την ερχόμενη Τετάρτη 21 Οκτωβρίου. Θα γιορτάσουμε το γεγονός μέσα από μια σεμνή τελετή, στην οποία θα δώσουν το «παρών» μόνο η οικογένειά μας και οι στενότεροι φίλοι μας. Αυτό είναι σημαντικό για εμένα. Μέσα από αυτό το μεγάλο γεγονός ο Σκορπιός συνδέεται ολοένα και περισσότερο με τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής μου».

Η Εκατερίνα έχει αγαπήσει πολύ την Ελλάδα και πολλές από τις στιγμές της τις μοιράζεται και μέσα από δικό της λογαριασμό στα social media. Φυσικά υπάρχουν και κάποις ελληνικές συνήθειες που φαίνεται πως τις έχει λατρέψει, όπως ο καφές φραπέ, τον οποίο και ανεβάζει στις υπέροχες φωτογραφίες στα social media.

Ολα δείχνουν μια όμορφη και χλιδάτη ζωή στα νερά του Ιονίου και στη βίλα στου Σκορπιού:

Η όμορφη κληρονόμος μοιράζεται πολλές στιγμές από την προσωπική της ζωή με τους φίλους της στα social media:

Εδώ το πρωινό της:

Και οι χλιδάτες συνήθειές της:

Στο ιδιωτικό της αεροπλάνο από Παρίσι για Μιλάνο:

 

Πηγή

Advertisement