ΤΑΞΙΔΙ

Πέντε εντυπωσιακές πισίνες μέσα στο χιόνι

Πέντε εντυπωσιακές πισίνες μέσα στο χιόνι
Advertisement

Τα περισσότερα χιονοδρομικά εκτός από τις βασικές υπηρεσίες προσφέρουν κάποιες μικρές πολυτέλειες στους πελάτες τους για να τους ευχαριστήσουν.

Κάποια όμως κάνουν ένα βήμα παραπάνω και ξεχωρίζουν ανάμεσα στα καλύτερα χιονοδρομικά του κόσμου. Μέσα σε αυτά είναι και τα χιονοδρομικά που διαθέτουν θερμαινόμενες πισίνες για να απολαμβάνουν οι πελάτες το μπάνιο τους περιτριγυρισμένοι από τα χιονισμένα βουνά, όχι μόνο μέσα σε μια κλειστή αίθουσα. Η εικόνα είναι πράγματι μαγική.

Δείτε πέντε εντυπωσιακές πισίνες σε όλον τον κόσμο που είναι κυριολεκτικά μέσα στο χιόνι:

1. Mountain Village, Καναδάς

Πέντε εντυπωσιακές πισίνες μέσα στο χιόνι - Εικόνα Πέντε εντυπωσιακές πισίνες μέσα στο χιόνι - Εικόνα1

Το Panorama Resort, στον Καναδά έχει το μεγαλύτερο συγκρότημα με θερμαινόμενες εξωτερικές πισίνες στην περιοχή. Το μέρος είναι γνωστό για τα απότομα εδάφη του αλλά έχει μια μεγάλη ποικιλία από πλαγιές, για τολμηρούς και μη, ώστε να κάνουν το αγαπημένο τους χειμερινό σπορ. Το συγκεκριμένο χιονοδρομικό είναι υποψήφιο για βραβείο για τις παροχές του και φέτος ανοίγει τις πύλες του στις 11 Δεκεμβρίου. Η θέα από την πισίνα μέσα στο χιόνι κόβει την ανάσα.

2. Split Rock Pools, Snowshoe Mountain, ΗΠΑ

Πέντε εντυπωσιακές πισίνες μέσα στο χιόνι - Εικόνα2 Πέντε εντυπωσιακές πισίνες μέσα στο χιόνι - Εικόνα3

Αυτό είναι το ιδανικό μέρος για οικογένειες που θέλουν να διασκεδάσουν και να χαλαρώσουν μετά από μια μέρα στις πλαγιές καθώς αυτό το χιονοδρομικό κέντρο και το κατάλυμα στις ΗΠΑ έχει πολλές παροχές για παιδιά. Εκτός από την εντυπωσιακή πισίνα ενηλίκων, υπάρχει μια εσωτερική και μια εξωτερική πισίνα για τα παιδιά, καθώς επίσης μια σάουνα και υδρομασάζ με εντυπωσιακή θέα στο χιονισμένο τοπίο. Αυτό θα πει η πολυτέλεια στα καλύτερά της.

3. Aqua Dome, Otztal, Αυστρία

Πέντε εντυπωσιακές πισίνες μέσα στο χιόνι - Εικόνα4 Πέντε εντυπωσιακές πισίνες μέσα στο χιόνι - Εικόνα5

Η συγκεκριμένη πισίνα μοιάζει σαν να βρίσκεται μακριά από τον κόσμο, σε έναν ξένο πλανήτη, μόνη της, και κανείς δεν φαντάζεται ότι βρίσκεται τόσο κοντά σε ένα χιονοδρομικό κέντρο. Το συγκρότημα έχει αρκετές εσωτερικές και τρεις εξωτερικές πισίνες, υπερυψωμένα τμήματα με νερό, για όσους θέλουν να τα βλέπουν όλα από ψηλά και μια εκπληκτική θέα στα χιονισμένα βουνά. Διαθέτει επίσης σπα και όταν ανάβουν τα φώτα τη νύχτα η εικόνα είναι μαγική.

4. Portillo Hotel pool, Portillo, Χιλή

Πέντε εντυπωσιακές πισίνες μέσα στο χιόνι - Εικόνα6 Πέντε εντυπωσιακές πισίνες μέσα στο χιόνι - Εικόνα7

Πολλοί από τους πρωταθλητές του σκι στις Άλπεις λένε ότι αυτό το μέρος στη Χιλή είναι το ιδανικό για… προπόνηση και ξεκούραση ταυτόχρονα. Η θερμαινόμενη πισίνα είναι περιτριγυρισμένη από χιονισμένα βουνά και την παγωμένη λίμνη Laguna Del Inca και σε προκαλεί να βουτήξεις. Ο επισκέπτης θα βρει ακόμη μια πληθώρα από εστιατόρια, σπα, σάουνα και κινηματογράφο για να απολαύσει τις νέες ταινίες.

5. Olympia Sport and Congress Centre, Seefeld, Αυστρία

Πέντε εντυπωσιακές πισίνες μέσα στο χιόνι - Εικόνα8 Πέντε εντυπωσιακές πισίνες μέσα στο χιόνι - Εικόνα9

Μετά από μια έντονη μέρα στις πλαγιές της Αυστρίας, τι καλύτερο από μια βουτιά στην πισίνα σκέφτηκαν και έφτιαξαν αυτό το πολυτελές συγκρότημα στο Seefeld. Διαθέτει δύο εσωτερικές και τέσσερις εξωτερικές πισίνες, ενώ υπάρχει πρόβλεψη για να απασχοληθούν και τα παιδιά και σε κλειστή αίθουσα αλλά και έξω. Εκτός από πισίνα το συγκρότημα διαθέτει, εστιατόρια ακόμη και κινηματογράφο.
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement