ΕΛΛΑΔΑ

Tην Πέμπτη οι πρόσφυγες στο Ελληνικό –Ετσι θα είναι οι χώροι [εικόνες]

Tην Πέμπτη οι πρόσφυγες στο Ελληνικό –Ετσι θα είναι οι χώροι [εικόνες]
Advertisement

Την Πέμπτη αναμένεται να ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ολυμπιακή εγκατάσταση του Χόκεϊ στο Ελληνικό, ώστε να μπορεί άμεσα να φιλοξενήσει πρόσφυγες που θα μετεγκατασταθούν από το Παλαιό Φάληρο.

Σε συνέχεια της συμφωνίας του Αναπληρωτή Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα με τους Δημάρχους Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτο, Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου και Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη για προσωρινή φιλοξενία προσφύγων και μεταναστών στην Ολυμπιακή Εγκατάσταση του Χόκεϊ στο Ελληνικό, έχουν ξεκινήσει από το πρωί της Τετάρτης εργασίες στον χώρο ώστε να μπορεί να λειτουργήσει με ασφάλεια και επάρκεια για τους ανθρώπους που θα φιλοξενήσει.

Οι εργασίες συνεχίζονται και αναμένεται να ολοκληρωθούν κατά την διάρκεια της Πέμπτης, ώστε η ολυμπιακή εγκατάσταση του Χόκεϊ να είναι καθόλα έτοιμη.

Κατά το πρόσφατο παρελθόν έχουν φιλοξενηθεί και πάλι πρόσφυγες και μετανάστες. Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από τότε κσι το υπουργείο αναφέρει ότι οι χώροι θα είναι ξανά περίπου στην ίδια κατάσταση και εικόνα.

Παρακάτω δείτε από το site «vimaonline» φωτογραφίες από το σκηνικό καταστροφής που άφησε η συμπλοκή ανάμεσα σε ομάδες παράνομων μεταναστών στο Ολυμπιακό ακίνητο του Χόκεϋ στο Ελληνικό, κατά τη διάρκεια της νύχτας στις 10 Δεκεμβρίου αλλά και προηγούμενων.

Πηγή

Advertisement