ΑΣΤΕΙΑ

Πατέρας Τρολάρει το αγόρι της 15χρονης κόρης του και το διαδίκτυο παραληρεί…

Πατέρας Τρολάρει το αγόρι της 15χρονης κόρης του και το διαδίκτυο παραληρεί…
Advertisement

Η Ricarra Schock έβγαζε φωτογραφίες με το αγόρι της σε έναν χορό στο Bangor του Wisconsin, όταν ο πατέρας της, Benjamin, ήρθε να διασκεδάσει μαζί τους.

Ο αστείος πατέρας μιμήθηκε μία από τις πόζες του ζευγαριού για μια γλυκιά λήψη. Η Sharee Schock τραβούσε τις φωτογραφίες και ήξερε ότι πρέπει να μοιραστεί αυτή την αστεία στιγμή στο Facebook – και από τότε έχει γίνει viral . Πρόσθεσε τη λεζάντα «Ό, τι κάνεις στην κόρη μου, θα σου το κάνω κι εγώ», ένα αστείο που είχε κάνει κάποτε ο Benjamin.

Η φωτογραφία μιας 15χρονης από το Wisconsin έχει γίνει ήδη viral, αλλά ο μπαμπάς της είναι αυτός που τραβάει όλη την προσοχή.

Η Ricarra Schock έβγαζε φωτογραφίες πριν το χορό με το αγόρι της στο Bangor του Wisconsin, όταν ο πατέρας της, Benjamin,  ήρθε να διασκεδάσει μαζί τους.

Όμως ο Benjamin δεν ήθελε φωτογραφία με την κόρη του. Ο αστείος πατέρας στάθηκε πίσω από το αγόρι της Ricarra και τον αγκάλιασε, μιμούμενος την πόζα του ζευγαριού που είχε μόλις τραβηχτεί.

Πατέρας Τρολάρει το αγόρι της 15χρονης κόρης του και το διαδίκτυο παραληρεί… - Εικόνα1

Η φωτογραφία έχει γίνει viral από τη στιγμή που τη δημοσίευσε η Schock στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, και την έχουν δει 3 εκατομμύρια άνθρωποι στο  Imgur.

Η Sharee είπε ότι η οικογένεια σοκαρίστηκε που η φωτογραφία έγινε τόσο γνωστή, και ελπίζουν ότι δείχνει «την αγάπη και την προστατευτικότητα ενός πατέρα στο κοριτσάκι του» με παιχνιδιάρικο τρόπο.

Η μητέρα είπε ότι αυτού του είδους η ανεμελιά είναι απαραίτητη για την οικογένεια, μετά από τις μάχες του συζύγου της με πολλαπλούς εγκεφαλικούς όγκους.

Πατέρας Τρολάρει το αγόρι της 15χρονης κόρης του και το διαδίκτυο παραληρεί… - Εικόνα2

Η μητέρα της Ricarra, Sharee (στη φωτογραφία με τα μέλη της οικογένειάς της), επαγγελματίας φωτογράφος, ήταν πίσω από την κάμερα και ήξερε ότι πρέπει να μοιραστεί αυτή την αστεία στιγμή στο Facebook.
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement