ΚΟΣΜΟΣ

Πατέρας ξέχασε την κόρη του στο τρένο και την βρήκε μετά από 20 χρόνια

Πατέρας ξέχασε την κόρη του στο τρένο και την βρήκε μετά από 20 χρόνια
Advertisement

Την έχασε ο πατέρας της όταν ήταν τεσσάρων χρονών, μέσα στο τρένο και τη βρήκε δύο δεκαετίες αργότερα.

Σενάριο ταινίας θα μπορούσε να είναι η ιστορία μίας 24χρονης, την οποία είχε χάσει ο πατέρας της στο τρένο, όταν ήταν τεσσάρων χρονών και τη βρήκε 20 χρόνια μετά.

Την έχασε ο πατέρας της: Η οικογένειά της δεν κατάφερε ποτέ να την εντοπίσει

Ειδικότερα, μία νεαρή κοπέλα χάθηκε από την οικογένειά της, όταν στα τέσσερά της την έχασε ο πατέρας της σε τρένο. Η νεαρή μεγάλωσε με θετούς γονείς, αφού κατάφερε – άγνωστο πώς – να περάσει από τη Λευκορωσία στη Ρωσία, με αποτέλεσμα η πραγματική της οικογένεια δεν κατάφερε ποτέ να την εντοπίσει.

Την έχασε ο πατέρας της: Η σχέση τους επιβεβαιώθηκε με εξέταση DNA

Είκοσι χρόνια αργότερα, ο νέος της σύντροφος έκανε το απλό: «googlαρε» την ερώτηση και βρήκε την οικογένεια. Κάπως έτσι η Γιούλια ταξίδεψε και βρήκε τη βιολογική της οικογένεια, με τη σχέση τους να επιβεβαιώνεται μέσω εξέτασης DNA.

Την έχασε ο πατέρας της: Μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο και υιοθετήθηκε

Οι γονείς της, στα 50 τους την υποδέχθηκαν θερμά, ενώ ο πατέρας της τής ζήτησε συγγνώμη που την έχασε. Όπως μεταδίδει ο ΑΝΤ1, η ίδια θυμάται ότι ταξίδευε με έναν άνδρα και μία γυναίκα, ενώ κρυβόταν από την Αστυνομία. Τρεις εβδομάδες αργότερα την βρήκε η Αστυνομία και αφού δεν κατάφεραν να βρουν την οικογένειά τους στη Ρωσία, την έδωσαν σε ορφανοτροφείο, όπου και μεγάλωσε. Από εκεί την υιοθέτησε μία οικογένεια που είχε δύο γιους και ήθελε μία κόρη.

Την έχασε ο πατέρας της: Είχε πέσει θύμα απαγωγής, αλλά οι δράστες παραμένουν άγνωστοι

Όταν οι γονείς είχαν πάει τότε στην Αστυνομία, είχαν θεωρηθεί ύποπτοι για τη δολοφονία του παιδιού, ενώ, όπως φαίνεται, το παιδί είχε πέσει θύμα απαγωγής. Μεγαλώνοντας έψαχνε την οικογένειά της, ενώ ούτε οι γονείς της σταμάτησαν να την αναζητούν. Τώρα δεν βρήκε μόνο τους γονείς της, αλλά και τα δύο της αδέλφια, ενώ δεν έχει γίνει ακόμα σαφές ποιος ευθύνεται για την αρπαγή της.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement