ΕΛΛΑΔΑ

Πάρνηθα: Ελάφια στην ομίχλη – 10 φωτογραφίες βγαλμένες από τα παραμύθια

Πάρνηθα: Ελάφια στην ομίχλη – 10 φωτογραφίες βγαλμένες από τα παραμύθια
Advertisement

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε μερικές υπέροχες εικόνες στην Πάρνηθα. Απαθανάτισε και ένα κοπάδι ελαφιών που ξεκουράζονται στο Πάρκο των Ψυχών.

Πάρνηθα: Ελάφια στην ομίχλη – 10 φωτογραφίες βγαλμένες από τα παραμύθια - Εικόνα 2

Η ομίχλη σκέπασε το βουνό και το τοπίο είναι απόλυτα κινηματογραφικό, αφού μοιάζει βγαλμένο από κάποια ταινία τρόμου ή από παραμύθι.

Ο φωτογραφικός φακός της Eurokinissi κατέγραψε αυτές τις υπέροχες εικόνες, που σίγουρα είναι μοναδικές, αφού δεν τις συναντάμε κάθε μέρα.

Ο φακός απαθανάτισε και ένα κοπάδι πανέμορφων ελαφιών που ξεκουράζονται πλάι στα ξυλόγλυπτα του Πάρκου των Ψυχών.

Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες:

Πάρνηθα: Ελάφια στην ομίχλη – 10 φωτογραφίες βγαλμένες από τα παραμύθια - Εικόνα 4 Πάρνηθα: Ελάφια στην ομίχλη – 10 φωτογραφίες βγαλμένες από τα παραμύθια - Εικόνα 6  Πάρνηθα: Ελάφια στην ομίχλη – 10 φωτογραφίες βγαλμένες από τα παραμύθια - Εικόνα 8  Πάρνηθα: Ελάφια στην ομίχλη – 10 φωτογραφίες βγαλμένες από τα παραμύθια - Εικόνα 10 Πάρνηθα: Ελάφια στην ομίχλη – 10 φωτογραφίες βγαλμένες από τα παραμύθια - Εικόνα 12 Πάρνηθα: Ελάφια στην ομίχλη – 10 φωτογραφίες βγαλμένες από τα παραμύθια - Εικόνα 14  Πάρνηθα: Ελάφια στην ομίχλη – 10 φωτογραφίες βγαλμένες από τα παραμύθια - Εικόνα 16  Πάρνηθα: Ελάφια στην ομίχλη – 10 φωτογραφίες βγαλμένες από τα παραμύθια - Εικόνα 18  Πάρνηθα: Ελάφια στην ομίχλη – 10 φωτογραφίες βγαλμένες από τα παραμύθια - Εικόνα 20
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement