ΕΛΛΑΔΑ

Παραιτήθηκε ο διευθυντής του γραφείου του Τόσκα μετά το τσιφλετέλι με τον Πανούση [βίντεο]

Παραιτήθηκε ο διευθυντής του γραφείου του Τόσκα μετά το τσιφλετέλι με τον Πανούση [βίντεο]
Advertisement

Από τη θέση του διευθυντή του γραφείου του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, παραιτείται ο Βασίλης Μαστρογιάννης.

Οι φήμες θέλουν η παραίτηση να είναι επακόλουθο της παρουσίας του κ. Μαστρογιάννη στη χοροεσπερίδα συνδικαλιστών της Ελληνικής Αστυνομίας, από την οποία υπάρχουν βίντεο και φωτογραφίες που τον δείχνουν να χορεύει τσιφτετέλι στην πίστα με τον Γιάννη Πανούση.

Από την πλευρά του ο τέως διευθυντής τονίζει πως οι παραπάνω ισχυρισμοί δεν υφίστανται και πως η απόφασή του ήταν προειλημμένη. Οπως αναφέρει, το υπηρεσιακό πόστο που του είχε δοθεί δεν του επέτρεπε να έχει ενεργό ρόλο στην πολιτική κάτι που επιθυμούσε.

Αξίζει ακόμη να σημειωθεί πως φήμες σχετικά με την χοροεσπερίδα και τους χορούς είχαν κυκλοφορήσει και για τον γ.γ Δημόσιας Διοίκησης Δημήτρη Αναγνωστάκη.

Ο ετήσιος χορός των αστυνομικών έγινε στο νυχτερινό κέντρο «Ποσειδώνιο» με τον πρώην υπουργό Δημόσιας Τάξης, Γιάννη Πανούση, να «κλέβει» την παράσταση, ανεβαίνοντας στην πίστα και χορεύοντας τσιφτετέλι με το τραγούδι «Δεν χρωστάω» του Νίκου Μακρόπουλου.

 

Ο Βασίλης Μαστρογιάννης

 

Πηγή

Advertisement