ΚΟΣΜΟΣ

Παντρεμένος άντρας είχε σκάψει τούνελ για να πηγαίνει κρυφά στο σπίτι της παντρεμένης εpωμένης του

Παντρεμένος άντρας είχε σκάψει τούνελ για να πηγαίνει κρυφά στο σπίτι της παντρεμένης εpωμένης του
Advertisement

Τον τίτλο της πιο απίθανης εpωτικής ιστορίας για το 2020, διεκδικεί με αξιώσεις η ιστορία που έγινε γνωστή στο Μεξικό και συγκεκριμένα σε μία επαρχία της Τιχουάνα.

Εκεί λοιπόν ο Αλμπέρτο, ο οποίος είναι παντρεμένος είχε σχέση με μία γειτόνισσά του, η οποία επίσης ήταν παντρεμένη.

Δεν ήθελε όμως να τους βλέπουν στην γειτονιά και να υποψιαστούν τις επαφές τους και έτσι σκέφτηκε να καταφύγει σε μία όχι και τόσο συνηθισμένη λύση. Αυτή του να σκάψει ένα τούνελ που να ενώνει τα δύο σπίτια.

Το κόλπο της περίεργης αυτής ένωσης των σπιτιών στο Villas del Prado δούλευε κανονικά για αρκετές εβδομάδες, καθώς τα ραντεβού του με την Πάμελα γίνονταν μόνο όταν έλειπε ο σύζυγος της που δούλευε ως σεκιούριτι.

Παντρεμένος - Εικόνα 6

Μία μέρα όμως σχόλασε νωρίτερα και σχεδόν τους έπιασε στα πράσα, όμως ο Αλμπέρτο πρόλαβε να κρυφτεί πίσω από τον καναπέ. Όταν λοιπόν ο σύζυγος τον τράβηξε για να δει αν είναι εκεί, διαπίστωσε ότι υπάρχει μια μεγάλη τρύπα που οδηγεί σε ένα τούνελ και έτσι το μυστικό του παράνομου ζευγαριού αποκαλύφθηκε.

Όπως εύκολα καταλαβαίνετε, μπήκε μέσα, ακολούθησε την διαδρομή και βγήκε στο σπίτι του Αλμπέρτο, ο οποίος τον παρακάλεσε να μην κάνει σκηνή, καθώς κοιμόταν η γυναίκα του.

Η επιθυμία του δεν ακούστηκε, ξέσπασε μεγάλος καυγάς και τελικά χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Πηγή : gazzetta.gr

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement