ΚΟΣΜΟΣ

10 ουλές και εκ γενετής σημάδια που μετατράπηκαν σε τατουάζ-αριστουργήματα

10 ουλές και εκ γενετής σημάδια που μετατράπηκαν σε τατουάζ-αριστουργήματα
Advertisement

Μικρά έπη.

Είτε από τη γέννα, είτε από ατύχημα, υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που φέρουν σημάδια πάνω τους και είναι ΟΚ με αυτό. Υπάρχουν όμως και αυτοί που ανήκουν στο άλλο άκρο. Που δεν τους αρέσει το θέαμα αλλά ξέρουν πως θα χρειαστούν μπόλικα χρήματα για να τα αφαιρέσουν.

Δεν τα βάφουν μαύρα ωστόσο, τα βάφουν κυριολεκτικά.

Και ποια είναι η λύση; Να τρέξουν σε τατουατζίδικο και να προσθέσουν μπόλικο… χιουμοράκι πάνω στο σημάδι. Οι αρτίστες των τατού έχουν αποδείξει άλλωστε ότι διαθέτουν μεγάλη φαντασία και αυτό μπορείς να το διακρίνεις άνετα στο παρακάτω άλμπουμ:

10 ουλές και εκ γενετής σημάδια που μετατράπηκαν σε τατουάζ-αριστουργήματα - Εικόνα 1 10 ουλές και εκ γενετής σημάδια που μετατράπηκαν σε τατουάζ-αριστουργήματα - Εικόνα 2 10 ουλές και εκ γενετής σημάδια που μετατράπηκαν σε τατουάζ-αριστουργήματα - Εικόνα 3 10 ουλές και εκ γενετής σημάδια που μετατράπηκαν σε τατουάζ-αριστουργήματα - Εικόνα 4 10 ουλές και εκ γενετής σημάδια που μετατράπηκαν σε τατουάζ-αριστουργήματα - Εικόνα 5 10 ουλές και εκ γενετής σημάδια που μετατράπηκαν σε τατουάζ-αριστουργήματα - Εικόνα 6 10 ουλές και εκ γενετής σημάδια που μετατράπηκαν σε τατουάζ-αριστουργήματα - Εικόνα 7 10 ουλές και εκ γενετής σημάδια που μετατράπηκαν σε τατουάζ-αριστουργήματα - Εικόνα 8 10 ουλές και εκ γενετής σημάδια που μετατράπηκαν σε τατουάζ-αριστουργήματα - Εικόνα 9 10 ουλές και εκ γενετής σημάδια που μετατράπηκαν σε τατουάζ-αριστουργήματα - Εικόνα 10

Πηγή : ratpack.gr

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement