ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Όταν οι αστυνομικοί βρήκαν αυτά τα 5 παιδιά, δεν δίστασαν λεπτό. Σήμερα όλο το διαδίκτυο τους Αποθεώνει!

Όταν οι αστυνομικοί βρήκαν αυτά τα 5 παιδιά, δεν δίστασαν λεπτό. Σήμερα όλο το διαδίκτυο τους Αποθεώνει!
Advertisement

Η αστυνομία – φίλος και βοηθός σου! Αυτοί που φοράνε τη στολή στην Ολλανδία το παίρνουν πολύ σοβαρά και έχουν στόχο να είναι προστάτες και φύλακες σου σε κάθε περίπτωση.

Μία δημοσίευση στο Facebook από έναν αστυνομικό από το Αϊντχόβεν την περασμένη εβδομάδα άγγιξε ολόκληρο το ίντερνετ. Διαβάστε το και μόνοι σας:

«Μια διαφορετική πλευρά της δουλειάς της αστυνομίας

Την περασμένη εβδομάδα, κάποιοι συνάδελφοι κλήθηκαν για μία περίπτωση στο Woensel-Nord. Εκεί, ένα ασθενοφόρο είχε μόλις πάρει μια γυναίκα με πολύ χαμηλά επίπεδα σακχάρων στο αίμα. Η γυναίκα συνήλθε ξανά στο ασθενοφόρο, αλλά τα 5 μικρά παιδιά της ήταν ακόμα στο διαμέρισμα. Αφού οι συνάδελφοι μας περίμεναν να έρθει κάποιος κηδεμόνας, και τα παιδιά δεν είχαν φάει, οι αστυνομικοί έπιασαν δουλειά στην κουζίνα. Τα παιδιά έφαγαν ψωμί και τηγανητά αβγά και φρούτα. Μετά έπρεπε να πλύνουν τα πιάτα φυσικά!»

Όταν οι αστυνομικοί βρήκαν αυτά τα 5 παιδιά, δεν δίστασαν λεπτό. Σήμερα όλο το διαδίκτυο τους Αποθεώνει! - Εικόνα1

Αυτοί οι αστυνομικοί ξέρουν ότι σε μια επείγουσα περίπτωση δεν πρέπει να διστάζουμε – ακόμα κι αυτό σημαίνει να πλένεις τα πιάτα με τη στολή. Είναι ξεκάθαρα καθήκον!

Σχεδόν 100.000 άνθρωποι στο Facebook πάτησαν like στη δημοσίευση και έχει κοινοποιηθεί χιλιάδες φορές. Αν σας εντυπωσίασε αυτή η πλευρά της αστυνομίας, που δεν βλέπουμε κανονικά, τότε κοινοποιήστε αυτή τη γλυκιά φωτογραφία σε όλους όσους ξέρετε.

Een andere kant van het politiewerkAfgelopen week kregen collega’s een melding in Woensel-Noord. Daar was zojuist ook…

Δημοσιεύτηκε από Politie Eindhoven στις Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2015
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement