ΕΛΛΑΔΑ

Ωρες αγωνίας για την 43χρονη γυναίκα που χάθηκε από την πλημμύρα στο Καματερό [εικόνες]

Ωρες αγωνίας για την 43χρονη γυναίκα που χάθηκε από την πλημμύρα στο Καματερό [εικόνες]
Advertisement

Συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα οι προσπάθειες των Αρχών, προκειμένου να εντοπίσουν την 43χρονη μητέρα δύο παιδιών, Ελένη Παραγκουλιά, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν την Πέμπτη το μεσημέρι στο Kαματερό. 

Η γυναίκα, σύμφωνα με αυτά που έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, είχε πάει με το αυτοκίνητό της να πάρει τα παιδιά της από το σχολείο. Ωστόσο, στη διαδρομή και πριν προλάβει να φτάσει στον προορισμό της, το όχημά της ακινητοποιήθηκε, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας στην οδό Ζέρβα και Πετμεζά, πολύ κοντά στα έργα της νέας χάραξης της Θηβών με αποτέλεσμα στη συνέχεια να παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά.

Από το συγκεκριμένο σημείο περνά ένα ρέμα το οποίο εκβάλει στον Κηφισό. ΕΜΑΚ, Πυροσβεστική αλλά και Λιμενικό, οργώνουν την περιοχή προκειμένου να εντοπίσουν σημεία ζωής της 43χρονης.

Τα κλειδιά του αυτοκινήτου βρίσκονταν στη μηχανή, ενώ στο όχημα είχε σταματήσει με ταχύτητα. 

Σύμφωνα με τον σύζυγό της κ. Παρασκευόπουλο «είναι πολύ πιθανό η γυναίκα μου να φοβήθηκε από τη ροή του νερού η οποία παρέσερνε το αυτοκίνητο και να βγήκε από το όχημα. Στη συνέχεια να μην μπόρεσε να ισορροπήσει και να την πήρε κι αυτήν το ρέμα. Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε πως έσπασε τα τζάμια από το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο για να δει εάν υπήρχε κάποιος μέσα, αλλά τελικά δεν ήταν κανείς».

Το κινητό της άτυχης γυναίκας δεν βρέθηκε και η οικογένειά της ζήτησε αν γίνεται να μπορέσουν να το εντοπίσουν. Πήραν τηλέφωνο στην εταιρεία αλλά τους είπαν ότι δεν μπορούν να το βρούν.

Ο σύζυγός της κάνει έκκληση για βοήθεια και ζητάει από όσους γνωρίζουν κάτι να βοηθήσουν στην αναζήτηση.

 

Πηγή

Advertisement