ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Κι όμως, αυτή η εκκεντρική γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με έναν πύθωνα σφηνωμένο στο piercing του αυτιού της

Κι όμως, αυτή η εκκεντρική γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με έναν πύθωνα σφηνωμένο στο piercing του αυτιού της
Advertisement

Μια νεαρή γυναίκα από την πολιτεία του Όρεγκον των ΗΠΑ κατάφερε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο έχοντας φρακαρισμένο στο αυτί της τον κατοικίδιο πύθωνα της.

Το διαβάσαμε στο ΒΒC, αλλά και πάλι χωρίς τις φωτογραφίες θα ήταν δύσκολο να το πιστέψουμε. Όμως η Ashley Glawe φρόντισε να υπάρχουν οι αποδείξεις τις οποίες δημοσίευσε στο Facebook.

Κι όμως, αυτή η εκκεντρική γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με έναν πύθωνα σφηνωμένο στο piercing του αυτιού της - Εικόνα1

Έγραψε: «Mακράν μία από τις πιο τρελές στιγμές στη ζωή μου. Βρέθηκα στα επείγοντα επειδή ο πύθωνας μου αποφάσισε να σφηνώσει στην τρύπα που έχω στο αυτί μου».

Το φίδι ονομάζεται Bart και αργότερα απομακρύνθηκε από την τρύπα στο λοβό του αυτιού της Ashley. Σημειώνεται πάντως πως δεν μιλάμε για συμβατικό piercing αλλά για την πιο extreme μορφή κατά την οποία σταδιακά μεγαλώνει η αρχική τρύπα που δημιουργείται, τεντώνοντας το δέρμα μέχρι να ανοίξει μια αρκετά μεγάλη τρύπα. Το είδος αυτό είναι γνωστό ως gauging.

Κι όμως, αυτή η εκκεντρική γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με έναν πύθωνα σφηνωμένο στο piercing του αυτιού της - Εικόνα2

Σχετικά με το πώς το φίδι βρέθηκε εκεί, η ιδιοκτήτρια λέει πως απλά το κρατούσε και εκείνο ξαφνικά έκανε μια κίνηση και δοκίμασε να περάσει από μέσα. Είπε πως δεν πρόλαβε να αντιδράσει και το ερπετό σφήνωσε στο αυτί της, Οι γιατροί έκαναν χρήση τοπικής αναισθησίας στο αυτί της και με τη βοήθεια λιπαντικού έσπρωξαν πάλι το φίδι έξω από την τρύπα. Ο Bret είναι μια χαρά πάντως λέει η ιδιοκτήτρια.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement